torstai 26. helmikuuta 2015

Minä

Vihdoinkin luvassa esittelyä blogin kirjoittajasta. Tässä on hieman pitänyt kiirettä yllä menneet penkkarit, abiristeily ja mummilassa vietetty hiihtoloma. Mutta nyt pieni tutustumiskierros minuun!

Kuka? Essi, 18v. 
Opiskelija; lukiossa, valmistun syksyllä 2015. Tällä hetkellä lukulomailen ja valmistaudun äidinkielen ja englannin kirjoituksiin. 6. jaksolla palaan takaisin kouluun.

Heppatyttö; omistan maailman ihanimman hevosen yhdessä äitini kanssa. Itseasiassa äiti on syy siihen, miksi hevoset ovat minulle niin tärkeitä. Hänellä on ollut teinistä asti oma heppa tallissa, joten olen tavallaan kasvanut tähän elämän tyyliin. Wagner on elämäni hevonen, mutta sen kolme edeltäjääkin olivat erityisiä. Erityisesti Jussi, josta varmasti lisää myöhemmin!

Haaveilija: haaveilen sateenkaarista ja yksisarvisista. Ja toki realistisimmistakin asioista kuten romanttisista yllätyksistä, tulevaisuuden omakotitalosta ja perheestä. Rakennan omia pilvilinnojani, joista on hyvin ikävä tömpsähtää maantasalle.

Addikti; ehkä hieman raju ilmaisu, mutta jään koukkuun erilaisiin asioihin hyvin helposti. Stephen Kingin kirjat ovat aina olleet yksi kohteeni ja tarkoituksena olisi keräillä ne kaikki omaan hyllyyn. Myös hyvät tv-sarjat tulee katsottua läpi todella nopeasti. Taidan olla myös koukussa makeaan, mikä ei toki ole kauhean hyvä juttu ;). Niin ja tietenkin hevoset ovat koukuttaneet jo monia vuosia.

Parisuhteessa; Kohta viisi vuotta täynnä yhteistä aikaa poikaystäväni kanssa. Kyllä vain, viisi vuotta. Olimme käytännössä ottaen ihan lapsia aloittaessamme seurustelemaan. Homma on toki hieman vakiintunut ja suhde aikuistunut niistä ajoista.. :)

Läheisriippuvainen; rakastan perhettäni ja ystäviäni. En pärjäisi ilman heidän tukea ja apua. Viihdyn hetkiä yksin, mutta tulen hulluksi jos en esimerkiksi viikkoon pääse näkemään tai kuulemaan läheisistäni! Mitäs ovat niin ihania sekä mahtavia.

Miksi uusi blogi? Painavin syy taitaa olla kyllästyminen vanhaan blogiini. Rakastan kirjoittamista ja kuvien julkaisua, mutta perus lifestyle tulee jo korvista ulos. Haluan tuoda bloggaamisen lähemmäs sydäntäni eli liittää sen ratsastukseen ja hevosiin. Suunnitelmanani on myös kertoa elämäni kivoista asioista (esim. penkkari postaus on luvassa), mutta pääpaino on talli jutuilla.
Toivon myös, että ratsastuksesta kirjoittaminen auttaa minua näkemään omat ongelmani. Meillä on Wagnerin kanssa välillä hyvin takkuista ja hankalaa. Kaikkea kannattaa yrittää, joten jospa ongelmien ja virheiden myöntäminen auttaisi. Ulkoasu on hieman kaljupääversio vielä, mutta ehkä sekin asia muuttuu ajan kuluessa (eli kunhan opin itse muokkaamaan omat kuvani..).

Instagramistakin löytää nimellä esssituulia

Palailen toivottavasti pian uuden postauksen kanssa!Follow my blog with Bloglovin

3 kommenttia:

 1. Aijjaa, tekin ootte ollu yhdessä noin nuoresta! :D Mäkin tapasin J:n 14-vuotiaana ja nyt oon 21v :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun söpöä! :3 Tuntuu ihan hullulta ajatella, että on alkanu seurustella noin "nuorena". Varsinki kun nyt kattoo 13-14v nii ne tuntuu niin pieniltä :D

   Poista
  2. Älä kuule muuta sano :-D

   Poista

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)