keskiviikko 17. elokuuta 2016

Ajatusten purkamista (taas)

Kuka olisi arvannut, että muuttaminen on näin stressaavaa? Nukuttua ei saa oikein kunnolla, nään niin järjettömiä painajaisia aina stressin vallassa. Viime yön unessa Wagner nielaisi pienen pyyhkeen ja meinasi tukehtua siihen. Äiti sitten leikkasi hepan kurkun auki ja kaivoi pyyhken ulos, samalla kun minä pidin heppaa paikoillaan. Ja kiljuin kurkku suorana että se kuolee ja kaikkien muiden mielestä ei ollut hätää. Ei siis ollut kauhean levollinen ja rentouttava yö.


Muuttolaatikoiden pakkaaminenkin on tuottanut pään vaivaa; mitä pakata ensimmäiselle kierrokselle mukaan? Perjantaina siis lähdetään äitin kanssa kaksistaan siivoamaan asuntoa ja viemään varmaankin astiat ja muita pieniä juttuja jo valmiiksi. Seuraavalla viikonlopulla sitten on isomman muuttokuorman vuoro ja samalla jäädään itsekin sinne pysyvästi. Koulun alkuunkaan ei ole enää montaa päivää! Apua tätä jännityksen määrää!

Yhtä en vaihtais <3

Ratsastamaan ja tallille olen kuitenkin ehtinyt ihan yhtälailla kuin ennenkin. Se on ollut paikka rentoutumiselle, Wagner on maailman paras terapeutti <3. En ole ottanut mitään paineita ratsastuksesta, fiiliksen mukaan ollaan tehty juttuja. Ja yllättävää kyllä kaikki on sujunut huomattavasti paremmin nyt! Ihme juttu ;).
Yksi jännitystekijä lisää on parin viikon päästä alkavat ratsastustunnit. Ensimmäistä kertaa elämässäni olen oikeassa ratsastuskoulussa! Se saattaa olla pieni kulttuurishokki, mutta toivottavasti kaikki sujuu kuitenkin hyvin.


On ollut myös hassua heipattaa ihmisiä, joiden seuraavan kerran näkemisestä ei ole mitään käsitystä. Kaikki on vaan hyvin kummallista nyt! Postaustahti saattaa olla ihan mitä sattuu tässä seuraavan kuukauden ajan, ainakin siihen asti kunnes elämä asettuu taas paikoilleen. Muutama idea on kyllä takataskussa, mutta se, koska niitä ehtii toteuttamaan onkin asia erikseen. Mutta mukavaa elokuun puoliväliä kaikille, tää jatkaisi nyt muuttolaatikoiden pakkailua!

(Postauksen kuvat ovat heinäkuiseltä mökkireissulta, ah auringonlaskut <3)

10 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Aivan ihana tuo auringonlaskukuva :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sitä tarvitaan! Ja loppukesän auringonlaskut on parhautta :3

      Poista
  2. Todella kivoja kuvia! :) Ja tsemppiä paljon ja onnea. <3

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä ja ennenkaikkea onnea uuteen kotiin! :) Teethän sitten pikapuoliin postausta sieltä ratsastuskoulusta, odotan kovasti mitä mieltä olet ja löytyykö sieltä jokin kiva hevoskaveri! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja teen aivan varmasti heti kun ehdin :D

      Poista
  4. Niin tiedän tuon tunteen, jo asunnon hakemisen ja muuttamisen muistelu saa kylmän hien pintaan... Ja tietenkin olen sairastanut viimeiset kaksi viikkoa, kun saatiin muuttohommat valmiiksi ja stressi laukesi :D
    Tsemppiä sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vähän sama fiilis, migreeni todennäköisesti paukahtaa päälle kunhan pääsee asettumaan aloilleen D: Pikaista paranemista sulle :3

      Poista
  5. Oi miten upeita kuvia! :) Mä muutin viime vuonna asumaan ekaan omaan asuntoon ja se aika oli kyllä tooosi stressavaa. :D Täytyy vain muistaa pyytää apua, jos painaa stressi liikaa päälle! Tsemppiä muuttoon :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Ja pakko myöntää, että tämä on stressaavaa! Kalusteiden kasaamista ja liikaa pahvilaatikoita. Mutta hiljaa hyvä tulee :)

      Poista

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)