maanantai 26. syyskuuta 2016

Kurkistus meidän kotiin

Haluan nyt esitellä teille hieman meidän pientä kotia. Oikeastaan mikään ei ole täällä vielä ihan valmista ja tavarat hakevat paikkojaan. Onneksi 54neliössä on hieman varaa pyörittää tavaroita ympäri. Muutamia asioita puuttuu, mutta hei, sehän kuuluu asiaan! Tykkään kyllä ihan älyttömästi tästä kämpästä ja erityisesti sijainnista. Ei varmasti muuteta täältä pois ennenkuin on ihan pakko! :)


Meidän asunto on siis 2h+keittiö sekä vaatehuone ja wc. Keittiö on juuri sopivan kokoinen ja simppeli! Ainoa mistä en tykkää on tuo ruokapöydän kannen väri.. Suunnitteilla olisi maalata se tässä lähiaikoina (eli ehkä ensi keväänä:D). Kaappeja on toki tasojen yläpuolellakin ja jääkaappikin löytyy, mutta ne oli hankala saada mahdutettua kuviin.


Sitten on meidän "käytävä", jonka varrelta löytyy (kuvasta katsottuna) suoraan edestä etuovi, vasemmalla keittiö ja sitten makuuhuone. Oikealle puolelle jää ovet vessaan sekä vaatehuoneeseen. Peilin haluaisin pois tuosta pienen lipaston päältä ja seinälle, en vain ole ratkaissut vielä miten se onnistuu.


Makuuhuoneesta löytyy minun pieni "laittautumisnurkkaus" sekä sänky ja muutama kaappi. Ja taas, yöpöytien väri on mielestäni hölmö, joten nekin taitavat mennä maalaukseen. Ja onhan tuolla vähän tyhjää, jotain pientä olisi kiva keksiä lisäksi!


 Meidän olkkarista tykkään tosi paljon! Ikkunareuna onkin jo melko valmis ja selkeä, mutta tämä miesreuna on vielä vähän vaiheessa. Muutoksia on tuohonkin tullut sen verran, että pöytä on vaihtunut kevyempään ja yksi lamppukin on saatu paikoilleen. Matto vielä uupuu tuosta pöydän ja tuolin alta. Ja löytyy meiltä parvekekin, jonka näkymät selviää seuraavista kuvista. Kaikinpuolin ihana pikkuinen koti, jossa viihdytään molemmat tosi hyvin<3.

7 kommenttia:

  1. Ihana koti teillä! :) Erityisesti tykkään makuuhuoneesta, eihän tuossa "ylimääräisessä tilassa" ole mitään vikaa, avaruus on ihan kiva juttu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :3 Ja ei tavallaan olekkaan, vähän vaan kaikuu kun on niin vähän tekstiilejä :D täytynee hankkia verhot ja joku kiva matto!

      Poista
    2. Kannatan karvamattoja, imee hirmu hyvin kai'untaa pois! Plus tuntuu jalalle mukavalta ;)

      Poista
    3. Joo olis tarkoitus löytää olkkariin halvalla joku iso karvamatto<3 Ne on parhaita ;)

      Poista
  2. Näyttää todella mukavalta ja kodikkaalta! :) Odotan innolla jo sitä, kun pääsen muuttamaan omaan kotiin. Ja mikä parasta: saan sisustaa sen itse! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oma koti on parasta <3 Sisustaminenkin on ihanaa mutta hieman hankalaa opiskelijabudjetilla. Pitää käyttää luovia ratkaisuja ;)

      Poista
    2. Kiitos, oma koti on parasta <3 Sisustaminenkin on ihanaa mutta hieman hankalaa opiskelijabudjetilla. Pitää käyttää luovia ratkaisuja ;)

      Poista

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)