sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Vilinää ja vilskettä

Täällä sitä ollaan, edelleen hengissä! Lomat on lomailut, itseasiassa jo muutama viikko sitten, ja paluu arkeen tuli niin että heilahti. Koulu on kyllä järjestänyt kaikenlaista toimintaa, projektia ja tehtävää näille viikoille ennen joulua. Tuskin ehtii ajatella mitään muuta kuin opiskelua. Opiskelu on kuitenkin ihan jees, koulukaverit kivoja ja ympäristö viihtyisä. En valita, vaikka muutama deadline ja tentti on ihan nurkan takana.

Vaikka kiirettä pitää niin elämä on silti täynnä ihania asioita. Kaksi parasta kaveriani tulee meille ensi viikon lopussa! Ihanaa saada tännekin välillä vierailijoita ja päästä taas viettämään aikaa yhdessä. 
Täällä on myös talvi, mikä on ihan luksusta. Itse olen suuri talven ja joulukauden rakastaja, joten pohjoinen sijainti ja pakkanen ei häiritse yhtään! Kotiakin olen saanut koristeltua muutamin jouluvaloin jo, vielä pitäisi hakea kaupasta vähän kynttilöitä ja muuta kivaa :3. 

Kävimpä tuossa torstaina estetunnillakin. Ja selvisin hengissä! Yli viiden vuoden tauon jälkeen oli kyllä todella hurjaa hypätä ristikoista tehtyä jumppasarjaa. Ensimmäisellä kierroksella vain yksi kolmesta oli ristikkona ja kaksi muuta toinen puomi maassa. Seuraavalla kerralla mentiinkin sitten jo kaikki kolme ihan pieninä ristikkoina ja loppu huipennukseksi hypättiin yksi jopa pienenä pystynä! Korkeutta esteillä taisi olla max. 35cm mutta silti, ylitin itseni totaalisesti. Ratsuna toimi suloinen tamma nimeltä Pamela. Se kuljetti minut tasaisesti ja kiltisti esteiden yli, vaikka olinkin kauhusta kankea aluksi :D. Ensi viikolla sitten turvallisesti taas tasaista maata ja kouluratsastusta.

Tänään aijon vain maata sohvalla viltin alla, juoda teetä ja lukea tenttiin. Ehkä välissä jopa valmistella uusia postauksia, tämä tuntuu taas aika kivalta tekemiseltä <3.  
(eihän mulla ole edes mitään kivoja kuvia tähän, höh)

5 kommenttia:

 1. Jumppasarjat on kyllä jotain aivan kamalaa, en yhtään tykkää! :D Vaikka tulee hypättyä tavallisesti ~80cm esteitä, niin pienet ristikkojumppikset saa kyllä sykkeen nousemaan jo ennen lähestymistä. ;)
  Mutta jee, kiva, että palaat taas blogin pariin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä, jumppasarjat on aika kammottavia! :D Mulla on onneksi pyllyn alla heppa joka vaan meni vaikka mun ratsastaminen jäi tasan siihen ensimmäiselle esteelle ohjaamiseen. Mutta selvittiin ;).

   Poista
  2. Jumppasarjat on kammottavia, jos heppa on yhtään kömpelö (köhköh meiän suokkipoijjaat...), mutta semmosilla ketterillä mestareilla ne on kivoja, koska ne hoitaa homman, vaikka ei osuisikaan paikka ihan ultimaattiseen kohtaan! :D Pilleriä onkin just siks ikävä, kun se tuli sieltä niin rohkeesti aina loppuun asti, vaikka ois mitä käyny lähestyessä tai ois sotkeutunu keskellä sarjaa esteeseen :') Se se vasta on huippuponi sellanen!
   Toivottavasti saisit blogiin jotain matskua tuolta ratsastuskoulustakin, olisi kiva kuulla paikasta lisää! Onkos sieltä löytynyt yhtään Wagner Waakkua muistuttavaa heppaa (edes ulkonäöllisesti ;)) ?:) Tsemppiä opiskeluun, heppajuttuihin ja elämään muutenkin sinne kiireen keskelle ja terkkuja! :)

   Poista
  3. Toivottavasti Pilleri pääsee taas pian treeniin mukaan!
   Ja olisi ihana saada ratsastusmateriaalia täältäkin, mutta en tunne ketään joka lähtisi kuvaamaan mukaan ):. Tunti kun on keskiviikko iltaisin, hankala aika. Ja pimeääkin on kun mörön pyllyssä :D.
   Ja yksi jättiläistamma on vienyt palan sydäntä <3. Kiltti ruunikko, joka muistuttaa ratsastuksellisesti vähän Wagneria. Herkkä mutta välillä omapäinen :D. Sen kanssa tunnista olisi kiva saada kuvia!

   Poista
  4. ...Mörön pyllyssä??? :'Ddd en kestä, rupesin nauramaan ihan ääneen!
   Hanki säkin kuule kypäräkamera, mäkin nauhoitin eilen tunnin kentän laidalta sen avulla! Siitä on itselle isosti hyötyä, kun näkee omaa tekemistään, vaikka ei se ehkä ihan every day blogimateriaalia ole! :)
   Oo, ihana kuulla! :) Se tammuli taisikin olla Snapchatin kuvassa? :) Hienoa, että olet löytänyt jonkun, jonka kanssa synkkaa! Nyt vaan rohkeasti vielä tutustumaan tallilaisiin, niin saat jonkun kuvailemaan :)!

   Poista

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)