perjantai 6. maaliskuuta 2015

Kuulumiset

Luvassa on pikaiset kuulumiset. Lukuloma etenee ja kirjoitukset lähenee. Silti on ollut aikaa tehdä muitakin juttuja. Tallilla on tullut lusmuiltua oppikirjoja paossa. Koitan myös tapella kuvanmuokkausohjelman kanssa, josko saisin tuohon ylös jotain nättiä aikaiseksi. Tekeillä on myös postaus minun ja Wagnerin yhteisestä tarinasta.

Nyt pieni tiivistelmä eilisestä tallireissusta: Herätys, aamupala nassuun, tallikamppeet niskaan ja auton rattiin. Tallilla vastassa oli "väsynyt" riiviö Wagner. Karsinan siivous, heppa kuntoon ja kohti maneesia. Wagner oli hirveän pirteä ja säpsyi koko ajan pienintäkin ääntä, apina. Sehän ei menoa haitannut, tosin ensimmäisten laukannostojen jälkeen en meinannut saada herraa ravaamaan enää ollenkaan! Siinä paineltiin sitten isoa (hallittua kylläkin) apinalaukkaa ympäri maneesia välillä suuntaa vaihtaen. Kyselin kierroksien jälkeen, että jokos lopetettaisiin mutta kun ei. Lopulta varmaan kahdeksan kierroksen jälkeen Waakkulainen suostui ravailemaan. Ihan kivaa isoa ja reipasta ravia tuli tuollaisen jälkeen ;). Lopetettiin sitten siihen ja heppa pesupaikalle, varusteet pois ja kun seuraavan kerran vilkaisin sitä niin takaisin napitti tämmöinen;

 photo DEFF9548-7FD0-4476-B6D7-747F7238B550_zpsb0vtbcat.jpg

Kuva kertoo oikein hyvin hepan torstaisista fiiliksistä! Ihan höperö eläin. Tänään käytiin vain kävelemässä maasta käsin eilisen reippailun tasapainoksi. Pääsisipä jo ulos ratsastamaan.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)