torstai 2. heinäkuuta 2015

Salo horse show


Näin kesälomaillen päivät hujahtaa ihan hetkessä ohi. Varsinkin nyt kun helteet ovat vihdoinkin rantautuneet tänne Suomeen asti! Päivät meneekin ulkona lukiessa ja aurinkoa ottaessa. Sain jopa pienen pari viikkoa kestävän kesätyön, joten sekin on tässä vienyt aikaa. Taas kerran olen bongailut auringonlaskuja! Tällä kertaa tallialueelta katsottuna.


Salo horse showkin hujahti ohi hetkessä, yhtä mahtavana kuin joka vuosi. Kisat kestivät torstaista sunnuntaihin ja tuli pyörittyä paikan päällä niin ennen, jälkeen ja kisojen aikanakin. Paljon talkoo tunteja takanapäin!
Minä, Elli ja Veera oltiin perinteisesti kaksi yötä yövalvojina. Yöt eivät tänäkään vuonna menneet ihan ongelmitta; mitä nyt karsinat seinät hajoilivat ja epäilyttävää sakkia pyöri nurkilla. Mitään vakavaa ei kuitenkaan sattunut ja saatiin kaikki asiat hoidettua. Ja vaikka yöt valvottiinkin, ehdittiin silti katsoa itse kisojakin. Tietenkin kaksintaistelu luokka ja six bar piti nähdä! Esteratsastus on edelleen hirveän jännittävää, todellakin itse pysyttelen vaan siellä kouluaitojen sisäpuolella.. :D

 photo A15E5B3F-5BBE-45D4-98D6-6A08013644B1_zpsuqma2auq.jpg
Pitsapiknik puistossa, yöpalaa ja reippaat yövalvojat :)
Tiukka kaksintaistelu oli hirveän hurjaa katsottavaa! Suosittelen ensi vuonna tulemaan katsomaan!
Ensi viikolla koitan saada heppa aiheista postausta enemmänkin nimittäin hoidan Waakkulaista ihan yksin koko viikon. Muu perhe lähtee reissuun ja minä jään hevosvahdiksi kotiin. Sen jälkeen on minun vuoro lähteä kesäloma reissulle; suuntana perinteisesti Pohjanmaa ja mummila.
Kaikenlaista muuta kivaa on myös luvassa ja tulevaisuutta on ankarasti suunniteltu. Kaikesta tästä lisää myöhemmin.. :)


Pohdintaa; pitäisikö käyttää kesätyö palkkaa uuden läppärin ostamiseen? Vanha läppäri ei pysy tuntia kauempaa päällä, joten sillä yhtään minkään tekeminen on hieman hankalaa. Toisaalta olen niin pihi, että saa nähdä. Houkuttelisi kyllä kovasti tuollainen HPn pikkuinen sininen läppäri, josta saa näytön irti tabletiksi. Hyvin pidettynä se kuitenkin kestäisi monta vuotta.. Nyt tosin saa nähdä hajoaako kännykkä vai ei. Voi olla, että läppäri jää haaveeksi ja joutuu puhelinkaupoille, voi itku.
Tästä tuli nyt hirveää jaarittelua ja sekasotkua. Aurinko ja helle on sekoittanut viimeisetkin aivotoiminnan rippeet. Palaillaan ensikerralla toivottavasti fiksummalla asialla!

Nähtiin sateenkaari samana iltana kun USA julkisti avioliitto uudistuksensa.
 Kyllä tämän täytyi joku merkki olla asian tiimoilta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)