sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Juhannus

Nyt on takana sellainen Juhannus jota muistelen varmasti vielä mummona keinutuolissa. Juhannusaattona kokoonnuttiin kaveriporukalla Sannalle grillaamaan ja juhlimaan. Ilta oli todella ihana ja onnistunut! Syötiin hyvää ruokaa, naurettiin, ei muistettu tehdä juhannustaikoja, nähtiin upea auringonlasku ja pidettiin hauskaa. Ilta venyi pitkäksi ja aamulla, kunhan kaikki olivat jaksaneet mönkiä sängyistään ylös, syötiin vähän lisää ja katseltiin elokuvaa (hieman dagen efter tunnelmissa). Kamera täyttyi ihanista kuvista (pääosin erilaista hyppimistä auringonlaskun edessä) ja mieli ihanista muistoista. Kuvia oli niin paljon, että en osannut päättää parhaita. Tässä muutama suosikkini sadan joukosta! Ja ai että rakastan tuota uutta kameraani! Kuvia ei ole muokkailtu muuta kuin rajaamalla ja muutamassa lisätty hitusen kontrastia (lähinnä auringonlaskuissa siluetit mustemmiksi).

Salaattia, uusia perunoita, halloumia, kanaa, makkaraa ja mozzarella tomaatteja!






Tämä on yksi ehdoton lemppari!



Tein myös kotonamme Juhannusvieraana olleille sukulaisille pistaastimacaronseja. Oli muuten elämäni onnistuineimmat ja parhaimmat! Ja löysin kamerastani kivoja valokuvaus asetuksia; kumpi sopii mielestänne paremmin kuvaan? Terävämpi vai pehmeämpi sävytys? Itsehän en luonnollisesti osaa päättää!




 Juhannuspäivänä hiippasin kotiin iltapäivästä. Talo oli täynnä sukulaisia ja siinähän sekin loppupäivä meni kuulumisia vaihdellen. Illalla paistettiin lettuja muurikalla autotallissa sateelta suojassa. Takana siis täydellinen viikonloppu; tästä on hyvä suunnata kohti ensi viikkoa! Edessä on Salo horse show torstaista sunnuntaihin eli paljon talkootyötä ja hyvää fiilistä luvassa. Nyt kuitenkin unta palloon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)