torstai 28. heinäkuuta 2016

Sekasorto

Kaikki on tällä hetkellä vähän sekasortoista; niin blogi, elämä kuin ratsastuskin. Missään ei tunnu olevan päätä eikä häntää ja millekkään ei tunnu jäävän kunnolla aikaa. Nyt kerrankin olisi aikaa kirjoittaa tännekkin jotain, mutta en saa ajatuksen päästä kiinni. Vaikka asiaa olisi ihan hirveästi. Koitan tässä jotain kasata, puhelimesta löytyneillä kuvilla höystettynä.  

Kahvilla Salon parhaassa paikassa eli Kuiron Leipomossa. Kaikki tuotteet ihan superhyviä ja hintakaan ei ole paha.
Kaiken tämän sain alle 10 eurolla!

Päälimmäisenä mielessä pyörii kuukauden sisällä tapahtuva muutto Kajaaniin. Seuraavana uuden koulun aloitus ja sen stressaaminen. Sitten vielä Wagnerin jääminen Saloon sekä raha-asiat. Vähemmästäkin pää ylikuumentuu! Niin ja onhan ne ratsastustunnitkin varattu, se vasta jännittävää onkin! 


Hirveästi tekisi mieli kirjoitella kaikesta ihanasta ja kivasta. Suunnitteilla olisi kasata postaukseksi tämän hetken meikki/kosmetiikka suosikkeja, kunhan vain saisin aikaiseksi! Pienen positiivisuushaasteen voisin heittää itselleni. Voisin valita muutaman päivän tässä seuraavan viikon aikana, napsia kuvia niistä ihanista hetkistä ja lopulta koota postauksen tänne. Saisi jotain uutta ja piristävää tännekkin! Näin taidankin tehdä :). Jospa sitä itsekkin huomaisi, ettei tämä elämä ole pelkkää stressiä. 

Nämä kaksi ratsastuskuvaa  lauantailta
Viime lauantaina ratsastin kentällä pitkästä aikaa oikein ajatuksen kanssa. Alku oli todella vaikea, mutta luojan kiitos tallin omistajamme eli ammattilainen tuli paikalle ja neuvoi minua ohi mennen. Wagnerista tuli tosi hyvä ja sain itsekin mahtavia vinkkejä jatkoa varten. Veera oli mukana ja otti videolle vähän meidän menoa. Jos ne eivät koneella näytä ihan hirveiltä niin voisin niistä jonkun koosteen tännekin väsätä, jos haluatte nähdä?

Pelto on ratsastuskunnossa ja siellä ollaan käyty aamuisin viipottelemassa.
Ihan parasta <3
Kiitän ja kuittaan jälleen sekavan tekstin kanssa. Jospa tämä pääkoppa pikkuhiljaa alkaisi selkiintyä! 
Ja ainiin! Olen tässä pähkäillyt ihan hullua ideaa, "blogi yhteistyötä". Tai voisi kai sanoa ennemminkin "blogi-iltaa". En vielä tiedä mitä ja milloin, mutta olisi ihana koota pieni porukka meistä heppabloggaajista ja tehdä porukalla jotain hauskaa. Onhan tämä yhteisö hirveän mukava paikka :) Mitä mieltä olette? Saako idea kannatusta?

5 kommenttia:

  1. Blogi-ilta kuulostaa musta hyvältä, kuten snäpissä jo totesinkin sulle :) On vaan hirveän hankala keksiä sellaista paikkaa, joka olisi kohtuullisen välimatkan päässä kaikista osanottajista, kun meitä on niin ympäri ämpäri ja joka lähtöön. Itse en ainakaan pystyisi kustantamaan pitkää matkaa yhden illan takia, saatika siihen päälle vielä jotakin muita kustannuksia, huihui! Musta olisi silti ihan huisin kiva päästä seuraamaan vaikka kisoja hevosbloggariporukalla, oli ne sitten Finnderbyt tai pienemmät kisat :)
    Waakulle terkkuja! :*

    VastaaPoista
  2. Paljon suunnittelua ja säätämistä se vaatiikin. Pitäisi vaan keksiä hyvä ja toimiva idea mihin alkaa rakentaa :)
    Terveiset välitetty :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä. Isompien organisaatioiden apua varmaan tarvittaisiin, mutta esimerkiksi Jalustin.net varmaan auttaisi mielellään löytämään sopivia osanottajia ja hyvän paikan minne kokoontua tietyllä teemalla. Kypsyttelehän ideaa :)

      Poista
  3. Näyttääpäs hyvältä kroisantilta!! :D Ja tosi kiva idea, tuo blogi-ilta! Ja hyvä idea Siiriltä, tuo että joissain kisoissa. Mutta kerro heti kun vaan päivä tiedossa, olis ihan mahtava tavata sut, Siiri ja muita heppabloggaajia! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen Kuirossa käyntiä jos ikinä eksyt Saloon! :) Ja tottakai infoa tulee sitten kun asia on enemmänkin kuin ajatustasolla :3

      Poista

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)