perjantai 5. elokuuta 2016

Ne positiiviset

Tuoreet marjat suoraan takapihalta
Yksi mun lemppari asia loppukesässä on meidän takapihan marjapuskat. Saa käydä keräämässä supertuoreet puuron päälliset <3. 



Wagner
Tämä herra taatusti piristää huonompaakin päivää <3.



Upeat auringonlaskut
Yksi auringonlasku addikti ilmoittautuu! Mikään ei ole kauniimpaa kuin luonnon omilla väreillä maalattu taivas! Maisema, johon en kyllästy koskaan.



Pikavisiitti Tallinnaan
Suunnattiin tyttöjen kanssa todella extemporee reissulle Tallinnaan. Suuntana oli vain superalko ja sitten takaisin kotiin. Oli ihan järjetön reissu, nyt kyllä vähän jo naurattaa :D.



Ratsastus
Parasta stressiterapiaa. Nyt varsinkin kun se on ollut erityisen mukavaa ja sujuvaa! 



 Rauhalliset aamut
Lomalla parasta taitaa olla aamupalan nauttiminen rauhassa. Saa juoda kahvia vaikka kaksikin tuntia ennen tallille lähtöä, parasta!


Siinä muutamat positiiviset asiat, jotka olen napannut tältä viikolta. Nyt on kiva viikonloppu edessä; sisältäen ratsastusta ja kavereiden kanssa hengailua!
Ja sen verran täytyy mainostaa, että meillä on ensi viikon viikonloppuna eli 12.-14.8 kolmen päivän koulukilpailut järjestettynä kotitallilla. Tervetuloa katsomaan ja tutustumaan! :) Jos paikalle ehtii niin toki minuakin saa tulla hihasta nykäisemään ja vaikka Wagneriakin moikkaamaan ;). Lisätietoa kilpailusta löytyy tästä osoitteesta: http://www.koivumaentalli.net/koivumakidressageweekend/

4 kommenttia:

  1. Ihanaa, että sun elämässä on näin paljon ihania asioita ❤

    VastaaPoista
  2. Ihanan positiivinen postaus :D Pitäisi varmaan ittekkin tehdä. Kuitenkin niin paljon positiivisia asioita, vaikkei niitä aina tajuaisikaan. :) Ja harmi ettei ole esteviikonloppu, oltaisiin Ismon kanssa ehkä tultukkin paikalle.. ;) Mutta katsotaan, jos saisin kaverin mukaan ja tultaisiin katsomaan kisoja ja suakin moikkaamaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä on hyvä tutkiskella niitä pieniäkin positiivisia juttuja! :) Ja hei olis ihan superhauskaa jos pääsisit tulemaan :)!

      Poista

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)