sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Ruskaratsastus

Nyt ollaan jo hyvää vauhtia syksyn puolella. Kirjoitukset ja koulu on minun osalta ohi eli hyvinkin vapaata elämää elelen. Se tietenkin tarkoittaa enemmän aikaa tallilla käyntiin ja ratsastukseen! Unelmatilanne olisi toki saada työpaikka, mutta tässä kaupungissa ei niitä ole paljoa tarjolla.. Jos nyt edes ensi vuoden alkuun saisi kärsittyä vain kotosalla. Täytyy tässä katsoa mitä elämä tuo tullessaan :).

Nyt kuitenkin heppa kuulumisiin! Käytiin tänään ihanalla sunnutai maastokävelyllä. Ajettiin tallille aikaisin aamusta, vielä sumuiseen aikaan. Saimme nauttia kirpeästä syysaamusta ja auringosta koko pitkän lenkin ajan. Onneksi tuli lähdettyä aamulla, koska iltapäivällä tulikin jo pilvistä. Lenkki sujui rauhallisissa tunnelmissa, ei kohdattu yhtäkään pelottavaa puimuria eikä traktoria. Hirvikärpäsiäkään ei tarttunut mukaan, vaikka sitä pelkäsinkin. Ötökät ei ole mun juttu.
Vain yksi autokin tuli vastaan, harmiksi juuri sellainen joka ei älynnyt hidastaa. Autoilija varmasti kyllä huomasi meidät, suoralla tiellä kun käveltiin. Silti piti ajaa ohitse hidastamatta. En millään jaksa ymmärtää miksi ratsukkoa ohittaessa on niin vaikea ymmärtää, että pitää hidastaa vauhtia. Wagner ei ole moksiskaan autoista, mutta kaikki hevoset eivät ole yhtä rauhallisia. Ei hevonen aina pysy lapasessa kokeneellakaan ratsastajalla, vaaratilanteita voi syntyä helposti. Toivoisinkin, että sinä joka tätä luet, seuraavan kerran hidastat vauhtia ratsukon kohdatessa ja ohitat heidät turvallisesti :). Pidetään reitit turvallisina kaikille kanssakulkijoille, kyllä tähän maailmaan kaikki mahtuu!

 photo IMG_20150927_114613_zpsbrr2ph32.jpg
 photo IMG-20150927-WA0021_zpsfx0mvyvm.jpg
 photo IMG-20150927-WA0015_zpsg3vnvl4j.jpg
 photo IMG-20150927-WA0010_zpsmyhqg0zw.jpg

On se vaan kaunis eläin..! Jos teitä kiinnostaa, voin kirjoitella pian tarkempaa postausta meidän tämän hetkisestä treenailusta. Kuvittaminen on entistä hankalampaa nyt kun vakio valokuvaajani on muuttanut Poriin, täytyy siis pärjätä äidin ottamilla kuvilla :). Mukavaa sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Moi! :) Tännepä minä tulin kurkkimaan ja tuli mieleen muutama vinkki, mikä ehkä houkuttelisi lisää lukijoita ja toisi sinulle sitä kautta lisää motivaatiota kirjoitella :)

    Itse painotan eniten kielellistä ilmaisua, ja en näe siinä kyllä sinun kohdallasi mitään ongelmaa näin uusimpien postausten lukemisella- eli jatka siltä kannalta samaan malliin. Osalle sopii paremmin hyvin yksityiskohtainen ja tarkka selostus, tyyli jota itse harjoitan eniten- en osaisi mitenkään viitata kintaalla jotakin tehtävää tai epä-/onnistumista! Minulle tuli alkuun kirjoitustyylin muututtua paljon sellaisia "ihan liian pitkä postaus"- kommentteja, mutta tämä oli minusta mukava ja antoisa tyyli ja olin sitä ennen saanut palautetta liian lyhyistä postauksista- eli aina ei voi kaikkia miellyttää, mutta itse pitää olla tyytyväinen :)

    Kuvituksen puolesta en löydä blogistasi kyllä mitään haukuttavaa, löytyy kaikenlaisia kuvia ja suurin osa on tosi hyvälaatuisia. Postaat ainakin mun mielestä myös aika monipuolisesti: on lifestyleä, valokuvaamista ja sitten ihan "puhtaita heppajuttuja", perustreeniä, kuulumisia ja kisoja. Nostan hattua, vaatii paljon työtä olla niin monipuolisen blogin pitäjä :)

    Ulkoasun kannalta voisin vinkata sinulle ystäväni Ansun blogia: http://tuntihevoslinjalla.blogspot.fi/p/banneri.html?showComment=1435342605280 . Hän tekee aivan upeita bannereita ja on minunkin blogini suosituimpien bannerien takana! :) Eli jos ulkoasua kaipailet nyt tai myöhemmin, niin hänelle vain viestiä!

    Viimeisenä vinkkinä: onko tämä nyt juuri sellainen blogi, jota haluat pitää- haluaisitko kirjoittaa jostain enemmän, tai jostain vähemmän? Tee blogista juuri sinun näköisesi, ellei se nyt siltä tunnu! :)

    Olette lahjakas ratsukko ja toivotan teille kaikkea hyvää :*

    psst. Lukijapalkissa pitäisi olla pienenpieni Siiri lisää! :)

    -Siiri
    siirixo.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan hirveästi kattavasta kommentista! :) Arvostan, että jaksoit paneutua blogiini kunnolla ja jäit vieläpä lukijaksi. Ja käytän ehdottomasti tuota bannerivinkkiä kun tähän kyllästyn :D.

      Tällä hetkellä tämä on juuri sitä mitä haluan kirjoittaa ja julkaista. Nautin kirjoittamisesta ja valokuvaamisesta, blogi on oiva keino sen toteuttamiseen :).
      Ihanan tsemppaava kommentti!

      Poista

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)