keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Wagnerin kuulumisia

Wagnerilla on kaikki hyvin, karva kiiltää ja ruoka maistuu. Se on pirteä, veikeä oma itsensä ja jaksaa niin miellyttää kuin riivata ratsastajaa. Mitä syksymmäksi ilmat menee, sitä enemmän hevosessa tuntuu olevan virtaa. Hirveän hellyyden kipeäkin se on välillä, seuraa tarhaa siivotessa ja tunkee päätä syliin (tällähän ei ole mitään tekemistä mun taskusta löytyvien lakukarkkien kanssa :D).
Heppa on myös fyysisestikin aina vaan paremmassa kunnossa. Äiti tuossa yhtenä päivänä huomasi, että herranjumala, Wagnerillehan on kehittynyt oikein hevosen pylly! Tasainen, lättänä, neliöpeppu on saanut enemmän lihasta ja pyöreyttä! Jotain ollaan siis tehty oikein ;).

 photo IMG_20150923_144419_zpsysdsrhsx.jpg

Ratsastaessa Wagner on oikein mukava. Hieman alkukankea, niinkuin aina, mutta liikkuu omin jaloin. Töitä joutuu kyllä tekemään, että saa selän käyttöön. Ratsastinkin viime viikolla muutaman kerran peräkkäin karvasatulalla. Sen avulla on helpompi saada selästä herkkä Wagner liikkumaan oikein. Ja tuntee itse omat vinoudet ja virheet! Aluksi oli ihan hirveän outoa ratsastaa karvakasalla, josta roikkuu jalustimet. Nykyisin se ei tuota enää ongelmia ja omatkin lihakset saa taatusti treeniä! 

 photo IMG_20150911_205729_zpseil4webp.jpg
 photo 20150911_195858_zpsfdgy5ira.jpg


Osaa se puudelikin riekkua :) Tilanne on kävelytyspäivältä. Herralla ei meinanneet hermot kestää pelkkää tylsää kävelyä niin piti keksiä omaa kivaa.. Välillä ratsastaessakin keskittimyskyky herpaantuu ja säikytään pienintäkin risahdusta ja liikettä. Se on lähinnä huvittavaa, Wagner kun ei aina hallitse villejä pukituksia tai sinkoilua. 
 photo 20150929_1247012_zpsi7vba8b7.jpg

Karvanlähtö on kovassa vauhdissa ja koko eläin näyttää ihan harmaalta! Loimet ja harjaaminen on myös todella inhottavaa Wagnerin mielestä, karvanlähdön aikaan sen nahka on miljoonasti herkempi kuin yleensä. Onneksi sekin pian helpottaa. Nyt satsataan mahdollisimman mukavaan elämään ja tietenkin eteenpäin kehittymiseen!
Kootussa ravissa-blogista inspiroituneena, ajattelin tehdä postauksen, jossa tarkastelen meidän kehitystä viime syksystä tähän päivään. Itse tykkäsin todella lukea Nooran ja Hertan kehityksestä ja uskon, että moni muukin tykkäsi ideasta! Uskon myös, että kun itse tarkastelee ja vertaa omaa ratsastusta ja hevosta vuoden takaiseen, näkee asiat uudelta kannalta. Ehkä myös opin jotain uutta! 

2 kommenttia:

 1. Haha, nauratti tuo "hevosen pylly"- ilmaus :D Mutta komea on Wagnerin pylly tosiaan ;) Ihana postaus, tosi pirteä ja hyväntuulinen! :) Tuo kehityspostaus olisi kyllä mielenkiintoista luettavaa, toteuta ihmeessä! :) Vanhat kuvat kunniaan, niille on hyvä välillä vähän naureskella (käy tsekkaamassa: http://siirixo.blogspot.fi/2015/10/old-but-gold.html ) :D

  -Siiri
  siirixo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että postaus viihdytti :). Kehityspostaus onkin jo työn alla! :D

   Poista

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)