tiistai 1. syyskuuta 2015

Syksy

Hei teille kaikille alle kymmenelle lukijalle! Niin siinä taas kävi, että kesä vaihtui syksyksi ihan huomaamatta. Mutta Kasmirin sanoin "kun syksy tulee, en aio masentua, syön vitamiinit jatkan haaveilua", vaikka epätoivo meinaakin iskeä jo nyt. Ei säätilan tai vuodenajan takia vaan ylioppilaskirjoitusen. Ensi maanantaina lähtee taas se rumba liikkeelle, alkaen ruotsin kuuntelulla. Olen lukenut ihan hulluna, mutta silti tuntuu etten osaa mitään ja mikään asia ei jää päähän. Kirjoitan siis biologian ja keskipitkän ruotsin ja tavoitteena olisi päästä enemmänkin kuin läpi. Blogi pysyy hiljaisena vielä siihen asti, että kirjoitukset ovat ohi ja sitten katson mitä teen tämän kanssa. 

Nyt kuitenkin pieni kuvafiilistely kuluneesta kesästä! Tämä kesä on selkeästi ollut hienojen maisemien kesä. Ja ei, en saa tätä hemmetin valkoista taustaa tästä tekstistä pois! Kirjoitin sen uudestaan ja kaikkea mutta ei. Olkoot, pahoittelen.









 photo IMG_20150823_161347_zps0h59yxvn.jpg
Loppukesän huipennus oli Blockfest! Aivan mahtavaa jälleen kerran ja Kasmir oli ehdottomasti yksi kovimmista esiintyjistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)