torstai 12. toukokuuta 2016

Kuvattomat kuulumiset

Tällä kertaa luvassa kuulumisia ja pohdintaa pelkässä tekstimuodossa, ilman kuvia. Kaikki sujuu ihan hyvin; Wagneria treenaillaan pikku hiljaa enemmän kohti normirytmiä. Itse kärsin pienestä kevätflunssasta ja tulevaisuusahdistuksesta. Pääsykokeen ennakkomateriaalit tulivat julki 10.päivä ja ihan kivaltahan se vaikuttaa. Silti ahdistaa, että munaan koko homman ja kaikki menee pieleen! Josko tämä joskus helppottaisi :D...

Sellaisiakin ongelmia on että rakas autonromuni meinaa lahota ihan käsiin. Pyyhkijät repsottaa, etuvalo ei pala, tuulilasissa halkeamia, vilkkuvipu hajoaa koska tahansa.. Ääh, pitäisikö vain vaihtaa pyörään? Se olisi halvempi ylläpitää ja huoltaa, mutta toisaalta olen todella mukavuudenhaluinen. Sateessa ja kylmässä pyöräily ei nappaa ja tallillekkin on kuitenkin se 20min ajomatka autolla. Äh.

Jotain positiivistakin on kuitenkin tapahtunut; lähdetään marraskuussa viikoksi Lanzarotelle! Matkaan lähdee meidän perhe sekä tätini perhe, aivan ihanaa. Mukava päästä viikoksi pois vuoden pimeimpään aikaan ja löhöilemään rannalle.

Paljon haaveilua, naurua ja vähän stressiäkin. Sitä on tällä hetkellä elämä täällä päässä. Kohta on onneksi kesä ja saa tehdä kaikkea kivaa. Esimerkiksi maata takapihalla kirjaa lukien, syödä 4 jäätelöä päivässä ja seurailla laiduntavia hevosia.. Sitä odotellessa!

Okei, yksi hyvin totuutta huokuva inspiskuva. Ja kaikki rakkaat kommentoijat; kertokaa mikä on piristänyt tänään teidän päivää tai vaikka koko viikkoa? :) Pistetään positiiviset asiat kiertoon, niitä pitäisi aina jaksaa viljellä kaikkialle vaikka kuinka olisi vaikeaa! Itseäni piristää pitkään työpäivään ajatus siitä, että illalla pääsen tallille ja ratsaille <3.

4 kommenttia:

  1. Voin vaan kuvitella miltä tuntuu odotella pääaykokeita. Mulla vasta vuoden päästä edessä ne! :D Kiva kuva, sopii hyvin kaikkeen. ;) Kesää odotellessa.... Lähiaikoina on piristänyt se, kun huomasin miten paljon ollaan Grandin kanssa ratsukkona kehitytty vuodessa! Ja tietenkin aina Eetu piristää vain ihan olemuksellaan <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kehitystä on aina ihana huomata! :) Ja hevosystävät piristää aina <3

      Poista
  2. Mä haastan sut ja itseni tekemään parasta just nyt-haasteen (löytyy Voitto Kotiin-blogista) eli postaus asioista jotka on just nyt hyvin :)
    Mun päivää on tänään piristänyt mahdollisuus päästä korjaamaan eilisen virheitä huomenna vielä ennen lauantain kisaa :) jee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihanaa, täytyy toteuttaa se vaikka viikonlopulla! :) Tsemppiä lauantain kisoihin :3

      Poista

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)