sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Tunnilla & maastossa

Kesäiset heipat täältä! Vihdoin ollaan saatu Wagner takaisin normaaliin ratsastuskäyttöön, toki pikku hiljaa edeten. Torstaina käytiin taas tunnilla piiitkästä aikaa ja oli ihan sairaan kivaa! Tehtiin Wagnerille kevyitä juttuja ja taivuteltiin sitä auki levon aiheuttamista jumeista. Ei mitään ihmeellisiä koukeroita ja kiemuroita vaan ihan perus voltteja ja ravisiirtymisiä ja ravissa isoja 20m voltteja. Laukkaa työstettiin vain ympyrällä taivutellen ja takajalkoja mukaan houkutellen. Onnistunut ja kiva tunti, innolla odotan jo ensi viikkoa!

Reitillä on pieni asvaltin ja sillan pätkä ja Wagner osaa olla oikein reipas ja marssia
 yli ilman turhia hötkyilyjä <3
Tänään käytiinkin pitkä käyntimaasto. Hyvä jumppareitti hevoselle kun oli ylä- ja alamäkeä hyvällä pohjalla! Meitä oli mukana minun ja Wagnerin seurana äiti kävellen sekä Sini Doris hevosellaan. Ilmakin oli mitä parhain ja tuntui ihan kesältä. Koko lenkin ajan oli niin ihana istua siellä hevosen kyydissä.. Tiedättekö te kun tulee se tunne, että missään ei ole parempi olla kuin juuri nyt ja tässä? Wagnerin selässä oli tänään se fiilis ja en millään olisi halunnut lenkin loppuvan. Millään muulla ei ollut silloin merkitystä <3.


Hevostelun ohessa työt ja erityisesti pääsykokeisiin luku vie aikalailla kaiken ajan. Enää muutama viikko itse kokeeseen ja työtkin lähenevät loppuaan tässä kuukauden sisällä. Sitten aijon lomailla hyvillä mielin, odotella kokeen tuloksia, urheilla ja tietty bloggailla mahdollisimman paljon! Siihen asti varmaan tämä noin kerta viikkoon kirjoittelu saa riittää. Nyt jatkan sunnuntain viettoa ja uppoudun luku-urakkaan ennen illan jääkiekko peliä! Saatan joutua katsomaan sitä ihan puolella silmällä, liian pelottavaa katseltavaa! Tsemppiä uuden viikon aloitukseen teille kaikille <3

2 kommenttia:

  1. Ihanan pirteä ja positiivinen postaus! :)♥ Se fiilis, mikä on, kun millään muulla ei ole väliä kuin sillä hetkellä siellä rakkaan hevosen selässä, on korvaamaton! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, elämä on ihan mukavaa parhaillaan :). Ja se tosiaan on korvaamatonta <3

      Poista

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)