perjantai 5. kesäkuuta 2015

Juhlakooste!

Ensimmäinen viikko kesälomaa melkein pulkassa, viikonlopun viettoa vaille valmis. Jokainen vuosi yllätyn siitä, kuinka rankka tämä ensimmäinen lomaviikko on! Olen aivan hirveän väsynyt, ihan kuin koko kuluneen vuoden univelat päättäisivät maksaa itsensä juuri nyt. Olen ollut väsynyt ja aikaansaamaton. Onneksi ei ole tarvinnut tehdä mitään huippusuorituksia! Ylioppilaskirjoituksiinkin lukemisen aloitan vasta ensi viikolla. Saan siis luvan kanssa lölliä ja nukkua tämän viikon! Tänään lähdemmekin äitini 40-vuotis juhlintaan koko viikonlopuksi. Juhlinta on ehkä hieman väärä sana; suuntaamme mökille metsän keskelle nauttimaan luonnon hiljaisuudesta ja pitkistä kävelyretkisä. Kuulostaa niin ihanalta, sielu lepää kun pääsee kauas kaupungista!

Mutta nyt katsaus menneeseen viikonloppuun;

Kuvissa huomattavissa pientä silmien siristelyä aurinkoisen sään vuoksi :D
Viime viikonloppu hujahti ohi juhlatunnelmissa. Perjantaina olin poikaystäväni valmistujaisissa ja lauantaina kierrettiin Sannan kanssa kolmet ylioppilasjuhlat. Kakkua on siis tullut syötyä ihan tarpeeksi! Kaikilla oli ihanat juhlat ja saan olla jokaisesta valmistuneesta hirmuisen ylpeä <3. Itse tulen sitten perässä joulukuussa ;). Väkisinkin muiden juhlissa vieraillessa alkoi jo odottamaan ja suunnittelemaan omia. Yksi parhaimmista asioista erilaisissa juhlissa on laittautuminen. Rakastan sitä, kun kerrankin pääsee luvan kanssa oikein pynttäytymään! Vaikken siinä kovin hyvä olekkaan :D. Päälle valikoitui keltainen mekko ja vaaleat korkkarit. Hiuksia kiharsin jopa kolme kertaa päivän sisällä, suora hiuslaatuni ei millään pysy kiharalla..


Illalla virallisten juhlien jälkeen suunnattiin paikalliseen baariin ja siellä kuluikin loppuyö hyvissä tunnelmissa. Nyt annan kuvien puhua ja suuntaan pakkaamaan tavaroitani viikonlopun reissua varten. Onnea vielä kerran kaikille uusille ylioppilaille ja ammattiin valmistuneille!

 photo 1A40505C-C3BA-4596-8204-BC0D648B38BF_zpscug2zhyf.jpg

2 kommenttia:

 1. Täten julistan bonganneeni samanlaisen mekon, kuin minulla oli omissa YO-juhlissani! :D haha, maailma tuntuu yhtäkkiä kovin pieneltä!
  Olet kyllä kaunis *.*

  -Siiri
  siirixo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katoinki niistä sun kuvista että on tutun näköinen mekko! :) ja kiitos :3

   Poista

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)