tiistai 26. toukokuuta 2015

Kesälomalainen!

Tänään minulla alkoi se kauan odotettu kesäloma! Lomalla tiedossa on akkujen lataamista, ahkeraa ylioppilaskirjoituksiin lukemista, kavereiden kanssa oleilua, juhlimista sekä tietenkin hevoselämää. Nyt kuitenkin ajattelin tulla kertomaan pitkästä aikaa kuulumisia ja sen sellaista jaarittelua. Lomasuunnitelmat voinkin jättää vaikka ihan omaan postaukseen.

Tässä on ollut kaikenlaista toimintaa pitkin kuukautta. Kelit ovat lämmenneet ja kaikkialla vihertää, se on tietenkin johtanut grillikauden avaukseen! Lähipizzeriaakin on tullut käytettyä.
Olen myös leiponut ihan hirveästi ja yksi onnistuneimmista leipomuksista oli nuo pistaasti macaronsit! Järkyttävän hyviä..
Tallilla on toki tullut käytyä ja eilen sain pitkästä aikaa kuviakin kun Elli ja Sanna olivat mukana.

 photo FA4C5316-7AA1-40DF-BDDB-F7D12AE4B548_zpsajnsfedv.jpg

Kesäisistä keleistä on tullut myös nautittua, vielä odottelen niitä kunnollisia helteitä. En malta odottaa auringossa loikoilua ja piknik sekä mökkireissuja.. Ja kaikkia ihania kesäreissuja ja unettomia öitä..
Viime viikonloppuna käytiin kurkkaamassa Korpikylän tallilla kisafiiliksiä kesän Salon horse showta odotellen. Kiva reissu ja paikka oli aivan upea! Sieltä ostin Waakulle kuvassa näkyvän uuden riimun; mustaa ja glitterseepraa. Ihan sairaan hieno ja todella tarpeellinen ;).

 photo CF1B906B-ED87-41CA-8E40-8D938B994495_zpsflik5ue3.jpg


Nyt siirryn muokkailemaan eilisiä ratsastuskuvia ja keräilemään voimia tulevan viikonlopun armottomaan juhlintaan! Perjantaina poikaystävä valmistuu ammattiin ja lauantaina kavereista tulee ylioppilaita! Ja siinähän sitä juhlittavaa riittääkin.. ;) Toivotaan hyviä ilmoja viikonlopuksi ja palailen ratsastuskuvien kanssa pian! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)