keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Pori

Mahtava visiitti Poriin takana! Pori on todella kaunis ja mukavan oloinen kaupunki. Kaksi parasta kaveriani asuu  nykyään Porissa, joten tulen varmasti vierailemaan siellä usein. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa kunnolla Elliä ja Veeraa! 
Ja supermahtavan tästä reissusta teki revontulet. Koko Suomi oli hyvin aktiivinen revontulien suhteen keskiviikko yönä ja jopa Ellin parvekkeelta näki upeat, vihertävät revontulet! Yksi elämäni täydellisimmistä hetkistä; parhaat kaverukset kääriytyneinä peittoon katsomassa revontulia parvekkeelta, parasta. Sain jopa hyvin suttuisen valokuvan tästä upeasta luonnonilmiöstä :D. Vielä jonain päivänä pääsen Lappiin ja nään upeat, värikkäät ja kirkkaat revontulet.. 
Ellin parvekkeelta on muutenkin ihanat näkymät, joka ilta saatiin katsella syksyistä auringonlaskua.Tässä nyt tämä todella selkeä kuva revontulista. Kai siitä jotain hajua saa. Täytyy myös ylistää rakasta kameraani, Olympus pen mini E-PM2. Simppeli pikkujärkkäri, jolla saa upeita kuvia. Maisemakuvista en ole muokannut värejä tms, ainoastaan rajasin kerrostalojen seiniä vähän pois. Mahtava kapistus!
Muuttohommien välissä käväistiin myös pyörähtämässä kaupungilla, eli kirpparilla ja jätskillä Minetissä. Kirpparilta löytyi 2kpl unelmieni kuoharilasia eurolla! Unelmieni kuoharilasi on siis siro ja kirkasta lasia, jossa on musta jalka. Niin nätit ja simppelit :). Hyllymeri (kirpputori, jossa kävimme) oli myös todella kiva paikka. 
Suosittelen kaikille lämpimästi Minetin jätskibaareja. Sairaan hyviä makuja ja paikkana todella söpö! Tällä kertaa valitsimme vaahtokarkin, nutellan ja donitsin makuiset jätskit, ai että! 
Bongasin kaupungilta, ihan Veeran asunnon nurkilta, myös heppaliikkeen. Sielläkin täytyy käydä joskus pyörähtämässä, kunhan lompakko antaa myöten ;). 

Tässä kohtaa olisi kuva Minetti jätskeistä, Minions villasukista, fancystä tyttöjen ilta tarjoilusta ja meistä tytöistä. Mutta en saa photobucketia auki ja ne kuvat on siellä eli ne jää nyt toiseen postaukseen. Hirveän kiva, rakastan teknologiaa. Mulla on myös hirveä määrä alkuvuoden kuvia hukassa, itku tulee jos en löydä niitä.

Mulla on hirveästi unelmia ja haaveita, joista haluaisin kirjoittaa. Niistä todennäköisesti tulee postaus kera kauniiden pinterest-kuvien! Ratsastuskatsaus postaus venähtää vähän, koska haluan siihen mukaan tämän syksyn ratsastuskuvia. Ja niitä otetaan ensi viikolla :). Raikasta syksyä kaikille!

ps. Tarvitsen uuden läppärin. Bloggaaminen on hyvin hankalaa kun kone sammuu ja jäätyy kesken kaiken.. Suositelkaas jotain hyviä läppäreitä, joissa on hinta-laatusuhde kohdallaan!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, ja nuo värit! :o Ite en ihan kerenny näkemään revontulia sillon..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hitsi, se oli kyllä harvinaista herkkua :)

      Poista

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)