perjantai 25. maaliskuuta 2016

Elämä on aika mukavaa

Postaus sisältää hirveän määrän ruokakuvia. Mutta kun ne oli niiiin ihanan pirteitä, että en malttanut olla laittamatta jokaista! Pahoitteluni :)

Ihanaa pääsiäistä kaikille ja terveisiä mummilasta! Lähdettiin perheen kanssa tänne pitkäksi viikonlopuksi rentoutumaan ja syömään hyvin. Täällä löhöillessä tajusin, että kaikki on aika hyvin.

 photo P3160072_zps9zlpwoh1.jpg

Aloitin työt uudessa paikassa ja olen viihtynyt super hyvin! Työnteko on mukavaa ja toistaiseksi olen pysynyt kärryillä. Aamullakin on ihan kiva herätä kahdeksaksi töihin :). Tiedän olevani onnekas kun saan työskennellä noin hyvässä ja mukavassa ympäristössä. Ja hyvin kiitollinen siitä, että isäpuoleni järjesti minulle tuon paikan! Suurin osa palkasta tosin menee säästöön, jotta mahdollisesti kouluun päästessä pystyn asumaan omillani. Yhteishaku tosiaan alkoi ja oma haku on laitettu eteenpäin. Ykkösenä on Kajaanin ammattikorkea ja matkailu-ala, oikeastaan ainoa paikka johon haluan. Nyt täytyy vaan tsempata ja tehdä kaikki sen eteen, että ovi sinne aukeaa!

 photo P3160096_zps7dm4z3ky.jpg
 photo P3160084_zpsfmsbjqoe.jpg

Työkokeilun ja uuden työn välissä minulla oli viikko lomaa ja silloin suuntasin taas Poriin. Oli niiin ihanaa jälleen kerran tyttöjen kanssa. Olen myös hyvin onnekas kun minulla on noin ihanat ystävät <3. Keskiviikkona meillä kaikilla oli vapaata ja järkkäiltiin mega-aamupala eli normaalien ihmisten mukaan brunssi. Tarjolla oli croissanteja, ruisleipää ja päällisiä, hedelmiä, kananmunia, vanukasta, kinderkakkua (jos joku kaipailee, voin jakaa ohjeen täällä?), suklaata, sangriaa sekä tuoremehua ja kahvia. Vedettin ihan hirveät ähkyt ja ruokakoomailtiin melkein seuraavaan ruoka-aikaan asti. Tästä taitaa tulla uusi perinne!

 photo P3160086_zpsngh124yu.jpg

Iltaa kohden ja ähkystä selvittyä oli aika laittaa pippalomusiikit soimaan ja aloittaa iltaan valmistautuminen. Suuntana oli Cabaret, opiskelijabileet ja JVG. Ilta oli törkeän kiva, jälleen kerran. Ilta meni melkein liian nopeasti, mutta hyvässä seurassa aika kuluukin rattoisasti.

 photo 7980b362-912d-42f9-bd00-19d0539b1266_zpsvenfrz49.jpg

Palattuani kotiin oli viikonloppuna vuorossa ratsasusta, ensin yksinäni ja sitten tunnilla. Wagner on ollut oikein kiva ratsasteltava taas, vaikka se välillä apinoi. Olen saanut ihan hirveästi apua tunneilta ja opettajankin mukaan ollaan kehitytty paljon, etenkin ravityöskentelyssä! Oli ihan huippua kuulla tuollaista palautetta! Kuulemma meistä saadaan ihan kisakelpoisia kevääksi, laukkatyöskentely kuntoon ja ravia vielä paremmaksi. Salaa haaveilen edes yhdestä startista tälle kevättä..
Ensi viikolla toivottavasti taas uudelleen tunnille! Hinku olisi jo kova. Eikä asiaa varmasti auta kuudelta telkkarista tuleva kouluratsastuksen maailman cup. Muistakaas katsoa, suomalaisedustuksin on mukana! 


 photo IMG-20160318-WA0037_zpslp43dgte.jpg

Tällainen pikainen onnellisuuspäivitys loman ratoksi. Nyt suuntaan äidin ja koiran kanssa lenkille haistelemaan saapuvaa kevättä!

Bonuksena vielä sattumalta vesimelonista tipahtanut palanen <3. 
 photo P3160104_zpsr5vbcqkq.jpg

4 kommenttia:

  1. Haha, ihan kauhea nälkä tuli näitä kuvia katsellessa! Kiva postaus muutenkin! :-)

    VastaaPoista
  2. Herkullisen näköisiä kuvia! Kyllä kelpaisi mullekin... :D On kiva kuulla, että on kehittynyt. Motivoi taas treenaamaan lisää, vieläkin paremmaksi. :) Ja jaa tuon kinderkakun resepti täällä, kiitos. ;)

    VastaaPoista

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)