sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Uutta

Nyt ne mainitsemani uutuudet! Kingslandin paidan sain synttärilahjaksi vanhemmiltani ja Roeckelin hanskat ostin itse itselleni "synttärilahjaksi". Hanskat tilasin horsepron nettikaupasta, pisteet nopeasta toimituksesta!
Minulle on tärkeää, että vaatteet/asusteet/mikä tahansa tuote on kestävää ja laadukasta materiaalia. Se on hirveän vaikeasti toteutuva ominaisuus nykyisin. Varsinkin ratsastushousut hajoilevat ihan hetkessä, olivat ne kalliit tai halvat. Arvostan myös hyvin paljon söpöä ulkonäköä, minkä varmaan näistä uutuuksista näkee :D. Ah, materialismionnellisuus..


6 kommenttia:

 1. Kiva blogi ja hieno tuo paita. Jäinkin seuraamaan blogiasi. Käyhän lukemassa minunkin blogiani, http://olipakerranhevonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa seurailemaan! :) Käyn toki kurkkaamassa sunkin blogin.

   Poista
 2. Oiii, Roeckl on se juttu kyllä täälläkin! jos vaikka osuisi perjantaina eurojackpot niin ostaisin kyllä juuri tuollaisen paidankin! :o nappivalintoja siis olet kyllä ottanut, eli pojot ainakin multa ;) haha!

  -Siiri
  siirixo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Muun merkkisiä hanskoja en enää huoli kuin Roeckl :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän täysin! :D Oon ennen ratsastanut halvoilla pilipalihanskoilla, kunnes kokeilin Roeckleita. Empä taida huolia enää muun merkkisiä :D

   Poista

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)