torstai 29. lokakuuta 2015

Höpinäkooste

Päivät hurahtaa ohi ihan hurjaa vauhtia ja kohta onkin taas talvi ja joulu! Itse lukeudun näihin joulufriikkeihin ja mun huoneesta löytyykin jo jouluvalot. Talvi kuuluu mun lemppari vuodenaikoihin, tietenkin sellainen kunnon lumipakkastalvi, ei loskakakkatalvi.
Ylioppilasjuhlatkin lähestyy ja niitä pitäisi pikku hiljaa alkaa suunnittelemaan. Vieraat on jo päätetty, mutta tarjoilut on vähän vielä auki. Mekko ja lakkikin löytyy, kampaaja olisi tarkoitus mennä varaamaan huomenna.
Olen muuten kova poika väsäämään jokaisesta asiasta muistilistoja. Nytkin on monta yo-juhla listaa meneillään ettei varmasti mitään unondu! Mulla varmaan levähtäisi kaikkin käsiin ellen pistäisi jokaista asiaa ylös. Onko kellään muulla samaa vikaa? :D

 photo 2015-10-29_16.28.13_zpszqazefbp.jpg

Vihdoin ne porin kuvat;  Minetistä saa parasta jätskiä ikinä! Suosittelen kaikille jätskifaneille! Leffa eväitä Veeran uudesta kodista, ryhmäkuva (joka ei mahtunut kokonaan) ja meidän söpöt villasukat!

 photo 2015-10-29_16.15.55_zpseobcypx8.jpg

HIHS tunnelmia ja sieltä ukkelille ostettu uusi sisätoppis. 155cm oli juuri sopivan kokoinen ja tuo loimen materiaali on hyvä. Sopivan ohut ja liukaspintainen, ei jää hiertämään mistään!
Tänään Waakkulainen oli repinyt otsansa johonkin ilkeän näkösesti. Ei onneksi aristanut päätä ja antoi putsata haavan melko nätisti. Kuvassa ei näytä kovin pahalta, mutta iho oli revennyt  ihan kiitettävästi ja vähän turvonnut ympäriltä. Enkä löytänyt tarhasta tai karsinasta mitään selkeää kohtaan mihin olisi repinyt :/. 
Tietenkin edes yksi selfie piti tunkea mukaan ;). 

Lähi tulevaisuuden suunnitelmissa on 7.11 Apulannan keikka ja 8.11 ajateltiin lähteä poikaystävän kanssa käymään taas Pohjanmaalla. Ajellaan sinne ja hengaillaan ensin minun mummilassa jonkun aikaa ja sitten ajetaan poikaystävän äidin luokse loppuajaksi. Mukava reissu tiedossa siis ja pääsen taas Kärkkäisen heppaosastolle tuhlaamaan! Ostoslistalla on uusi kouluraippa, hännänselvitysaine ja ratsastus/tallikengät olisi myös ihanat.. 
Nyt palaan American horror storyn pariin! Kiitos ja kumarrus, toivottavasti nautitte sekasotku postauksesta.

3 kommenttia:

  1. Mäkin haluun heppashoppailee :(
    Toivottavasti juhlasi onnistuu, meillä oli pieniä aikataulutusongelmia mun juhlissa- vieraat joutu odottaan ruokaa ja kaikki tuli silleen yhtä aikaa vaikka tarkotus oli vähä porrastaa..!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan parasta :D mulla ois kans tarkotus vähän porrastaa sukulaisten ja kaverien välillä mutta saa nähä miten käy :D

      Poista
  2. Blogissani on sinulle haaste! pidanainalahella.blogspot.com

    VastaaPoista

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)