perjantai 20. marraskuuta 2015

Hei hei mitä kuuluu?

Kaikki on tosiaan ok, aikamoista hullunmyllyä vaan. Reissulta kotiuduin maanantaina ja nyt alkaa hirveä ylioppilasjuhlien järjestäminen. Tuo päivä vaan lähenee koko ajan ja mikään ei tunnu valmistuvan! Huoneessakin vallitsee kamala kaaos kun matkatavarat eivät ole löytäneet paikoilleen. Tämän postauksen idea on lähinnä avata taas postaustahti normaaliksi, päivittää kuulumiset ja kysellä lukijoilta.

 photo 2015-11-20_13.42.00_zpsgsyqgsva.jpg

Päivä ennen reissuun lähtöä Apulannalla oli keikka täällä Salohallilla. Tietenkin Apulanta-fanina piti sinnekkin mennä. Ja kyllä kannatti, oli ihan mahtava keikka! Hyvät fiilikset sai revittyä ja mieluusti olisin lähtenyt jonnekkin "jatkoille" keikkaseuralaisten kanssa. Mutta järki käski kotiin, sillä seuraavana aamuna oli aikainen aamu. Lähdettiin ajelemaan kohti Pyhäjokea aikaisin aamulla. Matka kestää talvella sellaiset 8-9 tuntia, mikä on ihan riittävästi autossa istumista yhdelle päivää. Päästiin perille melkein ennen pimeää, eikä edes nähty kuin kaksi hirveä pellon reunassa :).
Seuraava viikko siellä vierähtikin, mummin ja myöhemmin "anopin" patojen äärellä.

On se aina ihanan rentouttavaa lähteä vähän kotoa pois, unohtaa kaikki kotihuolet ja kiireet. Nyt sitten uudella sykkeellä kohti joulua! Itselläni on jo ihan hirveät joulufiilikset! Haluaisin vain leipoa jouluherkkuja, koristella ja suunnitella joululahjoja.. Vieläkun tulisi sitä lunta niin kaikki olisi täydellistä.

Meidän ihana serkkukoira <3 Eli mummin suomenpystykorva, Ruska. 

Minulla on pienimuotoinen kriisi meneillään. Valmistuminen lähestyy ja kokoajan tulee konkreettisemmaksi se, että mulla ei ole mitään tekemistä elämässäni parhaillaan. Rutiinit ja arkitekeminen puuttuu! Tällä seudulla on niin hirveän vaikea saada töitä, työpaikkoja on vähän ja työttömiä taas todella paljon. Ajattelin "lomailla" ansaitusti loppuvuoden ja keksiä alkuvuodesta sitten uuden suunnitelman. Silloin poikaystäväkin lähtee armeijaan, eli täällä on vielä vähemmän tekemistä! :D Ainoastaan hevonen ja perhe ja ne muutamat kaverit, jotka täällä vielä asuvat. Kriisi!

Hirveästi olisi asiaa, mutta taidan nyt jättää tämän panikoinnin tähän. Ja sen sijaan vaikka kutsua kaverin teelle ja vuodattaa ongelmat sinne. Palailen pian heppajuttujen ja vinkkien kanssa!

Muutama kysymys teille; Mitä teille kuuluu? Millaisia postauksia toivoisitte näkevänne täällä? Vinkkejä tuohon maagiseen 10 lukijan saavuttamiseen? :)

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä! :)
  Tänne kuuluu ihan hyvää, talvi tekee tuloaan ja se on mukavaa kun loskasäät muuttuu narskuvaksi lumeksi :) Mun toivepostaus olisi Wagnerin ilmeet/hassut tavat tai jokin muu sellainen täyttä Wagneria oleva postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkkää Wagneria kuulostaa tosi hyvältä! Täytyykin kasata sellainen vaikka ensi kuun alkuun :) Kiitos hyvästä ideasta!

   Poista

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)