torstai 26. marraskuuta 2015

Marraskuun vinkki!

Tämän kuun vinkki koskee ratsastusta. Itselläni on ongelmana todella tiukat lonkat ja se vaikeuttaa istuntaani huomattavasti. En saa jalkaa niin pitkäksi kuin haluaisin ja istunnan syvyys jää vajaaksi. Ratkaisuna tähän ongelmaan minulla on toiminut niinkin yksinkertainen asia kuin alkukäynnit ilman jalustimia. Siten saan hyvin venytettyä jalat ja lonkat auki. Usein jatkan vielä hetken ilman jalustimia, vaikka olisin ottanut jo ohjat tuntumalle. Tästä on muodostunut mulle jo ihan rutiini ja suosittelen kokeilemaan vaikka et kärsisikään samasta ongelmasta kuin minä.

Jotta tämä postaus ei jäisi ihan tyngäksi, päätin ilahduttaa teitä muutamalla epäonnistumisen hetkellä! Näitä tapahtuu aina, ratsastus kun ei ole helppo laji :D. Mutta onneksi elämä ei ole niin vakavaa ja epäonnistumisista oppii. Uutta putkeen vaan!

Eikö tämä ole se fiilis, mitä jokainen lähtee kisoista hakemaan? :D
Tässä tosiaan on kyseessä laukanvaihto.. Me osataan tehdä se tasajalkaa :)
Tästä askellajista en ole edes varma.. Mutta aika kamalaa menoa! 
Tässä eräs ei halua laittaa takajalkoja masun alle ja laukata nätisti. Olisi paljon hauskempaa
viilettää pitkänä ja ilman ryhtiä!
 photo 20150911_195858_zpsdc3hsub4.jpg
Ja joskus pelkkä käveleminenkin voi olla haastavaa.. :D
Te, ketkä asutte siellä missä on tällä hetkellä lunta ja pakkasta; nauttikaa minunkin puolesta! Täällä oli noin kahden päivän ajan talvi, mutta nyt taas sataa vettä ja on harmaata.. Toivottavasti se talvi yltäisi tänne eteläänkin asti viimeistään jouluksi :).

6 kommenttia:

  1. Voi ei, voi ei, sinun piti osallistua mun epäonnistuneiden kuvien haasteeseen ensi viikolla! :D Daaamn kun kerkesit nyt ennen omaa postaustani julkaista :D no, ehkä säkin voit julkaista sen sitten joulukuun spesiaalina? ;)
    Mutta täytyy kyllä ottaa käyttöön tuo vinkkisi, täällä nimittäin yksi "rautalonkka"! Toinen nivuseni on vielä tällä hetkellä jollain tavalla tulehtunut tai jotakin vastaavaa, kaikesta liikunnasta se ärtyy- jospa tällainen pieni alkutotuttelu auttaisi siihenkin vaivaan! :) Pillerin kanssa en kyllä tiedä lähtisinkö kokeilemaan, se kun hyppelehtii nyt siellä maneesin ovipäädyssä pienemmästäkin syystä :D Mutta täytyy ottaa tavaksi, kiitos tästä! :) Ei sitä itse osaa ajatella noin pienistä asioista olevan jotain apua, hyvä että joku avaa silmät näillekin jutuille :)

    -Siiri
    siirixo.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heei, tottakai osallistun sun haasteeseen kunhan sen julkaiset! :D Epäonnistuneita kuvia kun riittää, nämä oli vaan äkkiseltä tältä vuodelta löydetyt :D.
      Ja hyvä kun oli apua, kokeilet sitten jollain tasaisemmalla kaverilla kuin Pillerillä :)

      Poista
    2. Eipä Pilleri mitään tuumannutkaan, vaikka kisoissa nyt olin ilman jalkkareita sen pari kierrosta! Yllättipä positiivisesti, paljon ihmisiä ja outoja ääniä eikä P edes ajatellut bolttaamista mihinkään :) jee!
      Oli kyllä jo havaittavissa että pääse helposti syvemmälle satulaan kun ei jäkitä vastaan nojaamalla jalustimeen tai puristamalla lonkkia. Täällä työharjoittelussa taidankin kävellä alkukäynnit aina ilman jalkkareita :)!

      Poista
  2. Täytyykin ottaa käyttöön tuo ilman jalustimia kävely! Ilman satulaa aina tuntuu, että jalat on paremmin ja rennommat, kun satulan kanssa tuntuu että lonkka jumittaa, varsinkin alastulo on välillä hankala, kun on koko tunnin mennyt laiskalla ponilla jalustimet jalassa. Kiitos vinkistä! :D Ja kiva että otat nuo epäonnistumiset noin rennosti, täytyy itsekin julkaista tuo siirin haastepostaus! ;) Ja ei täällä meilläkään ole lunta, pari päivää satoi räntää, ja nyt on tarhat ja maastot ihan mutalillussa, sekä kenttä välillä täynnä lätäköitä... Voisko se kesä jo tulla? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yäk, vihaan tätä mutalieju ilmaa! Wagnerin tarha on niin märkä ettei heppa halua liikkkua siellä ollenkaan. Ja jalkoja saa olla kokoajan pesemässä :D Nytkin pitäisi lähteä tallille ja vettä sataa kaatamalla..

      Poista

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)