maanantai 30. marraskuuta 2015

Joko tulisi talvi?

Ihan ensimmäiseksi; tervetuloa blogini pariin, te pari uutta lukijaa! :) Enää ei olla hirveän kaukana siitä kymmenestä lukijasta!

Viime viikolla täälläkin saatiin nauttia lumisesta maisemasta, kokonaiset kaksi päivää! Rakastan talvea ja pakkaspäiviä tallilla. On niin ihanaa olla kirpeässä ulkoilmassa, mikään ei ole märkää tai ällöttävää ja hepat on lämpimiä sekä pörröisiä. Saan niin paljon energiaa lumesta ja sen tuomasta valosta, että innostuin jopa lähtemään aamulenkille keskiviikkona! Se ei tosin ollut kovin mahtava idea, oli aivan älyttömän liukasta. Kyllä siinä sai jalat kipeäksi kun tasapainoilin pitkin pyöräteitä! Nyt on ollut hirveän vaikea totutella taas tähän sateeseen ja pimeään, tuntuu ettei päivä lähde ollenkaan käyntiin. Toivottavasti pian saataisiin pysyvää lunta tännekin!

Meiltä lähti satula tiistaina topattavaksi eli nyt pääosin menty ilman satulaa ratsastusta! Se kelpaa minulle oikein hyvin, vaikkakin peppu ja reidet kipeytyivätkin ensimmäisen kerran jäljiltä. Wagner tosin on paljon tyytyväisempi ja liikkuu niin paljon mielummin ilman satulaa. Ehkä oli aikakin laittaa satula topattavaksi.


Tänäänkin kävin ratsastamassa ilman satulaa. Wagner oli oikein miellyttävä, joskin ei niin super kuin viime kerralla. Tein paljon ympyröitä, voltteja ja erilaisia kiemuroita, jotta sain hepan pehmeäksi ja taipuisaksi. Toistin tätä ravissakin, mitään hirveän vaikeaa en rupea tekemään ilman satulaa. Oma tasapaino ja eleettömyys ilman penkkiä eivät ole parhaimmasta päästä, joten on parempi pysyä helpoissa tehtävissä ja keskittyä mukavaan menoon. Laukassa tein paljon siirtymiä käynti-laukka-käynti sekä ravi-laukka-ravi. Wagnerista tulikin ihan mukavan aktiivinen ja osattiin jopa laukata nätisti molempiin suuntiin kokonaiset keskiympyrät! :D

 photo IMG_20151123_190744_zpswrwirevd.jpg

Tallin ulkopuolinen elämä on hyvinkin siivous ja leivonta painotteista. Ylioppilasjuhlat lähestyy hirveää vauhtia, enää 3 kokonaista päivää jäljellä! Paljon on vielä tehtävää, mutta eiköhän kaikki valmistu ajallaan :). Heti juhlien jälkeisenä päivänä suuntaankin taas Poriin muutamaksi päiväksi. Koitan saada ajastukselle muutaman postauksen seuraavia päiviä ajatellen ettei täällä olisi ihan hiljaista! Kotiin palatessa päivittelen juhlakuvia ja saan vihdoin jakaa ylioppilaskuvani (jotka on tietenkin otettu Wagnerin kanssa)!

 photo IMG_20151125_155636_zpsfbn3mlnu.jpg
Itse leipomani pistaastimacaronsit. Näitä ja muita herkkuja tulee juhlissa olemaan :)

Nyt muut hommat kutsuu, kuulemisiin! 

2 kommenttia:

  1. Minäkin haluaisin jo kovasti, että maahan sataisi paljon lunta, joka pysyisi koko talven! Sen avulla ulkona on paljon valoisempaa, vaikka aurinko olisikin jo ehtinyt laskea... :) Tsemppiä juhlien valmisteluun! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ja pääsisi taas maastoon! Näin pimeällä ja märällä ei millään viitsi lähteä.

      Poista

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)