lauantai 27. helmikuuta 2016

Helmikuun vinkki!

Vaikka olenkin heppatyttö, se ei tarkoita että olisin aina suttuisena ja meikittömänä missä ikinä liikunkin. Tykkään laittautumisesta, ihan niinä normaaleina työpäivinä kuin juhliinkin. Niimpä helmikuun kunniaksi vinkkailen teille lemppari kosmetiikastani. Jokainen ansaitsee vähän luksusta, nämä ovat omat suosikki tuotteeni sen saavuttamiseen. Ensin vuorossa on meikkituotteet ja sen jälkeen hiustenhoito ja muut!


Maybelline dream matte mousse on yksi mun ehdoton meikkivoide suosikki. Peittää hyvin omien tarpeiden mukaan ja ei jätä naamaa raskaan tuntuiseksi. Tuotteen levittäminenkin on helppoa, etenkin beautyblenderin avulla!
Maxfactor translucent puuteri on kestosuosikki, en muista koska olen viimeksi ostanut jotain muuta puuteria. Purkki kestää kauan ja ei tarvitse lisäillä montaa kertaa päivässä. 

Beauty blender en tiedä miten olen voinut elää ilman tätä. Täyden kympin tuote ja mielelläni pulitan sen noin 20e kun tämä vanha sanoo sopimuksensa irti. Tuote, jota ilman en pysty enää elämään!
Labello fruity shine huulirasvat ovat koukuttaneet minut täysin. Ihanan tuoksuisia ja makuisia sekä tuovat luonnollisen eloisaa väriä huulille. Niin ja myös kosteuttavat sopivasti!

Kiko precision eye pencil on paras rajauskynä, jota olen käyttänyt! Helppo laittaa ja pysyy koko päivän. Pois peseminen on haastavaa, sillä tuote on niin pysyvää. En tiedä mitä teen kun tämä loppuu, ostin kynän Espanjassa ollessani. Ja tätä merkkiä ei ilmeisesti saa Suomesta?
Maybelline master piece liquid eyeliner, tätä on todella helppo käyttää. Onnistuin tämän kanssa ensimmäistä kertaa cat eye-rajauksissa. Pysyy myös paikoillaan, kunhan ei hinkkaa silmiä! Eli ei ihan kuin tatuointi, mutta melkein. Silti ihan super :)

Maybelline the rocket volum' express & the colossal volum' express rispsivärit on molemmat ihan huippuja. En ole piiitkään aikaan vaihtanut ripsiväriä, rakastan näitä molempia. Fiiliksen mukaan vaihtelen kumpaa laitan, riippuen haluanko pitkät ja erotellut ripset ja tuuheammat. 
Urban decay naked smoky luomiväripaletti pelkkää rakkautta! Hintansa arvoinen, kaikki vanhat luomivärit tuntuvat ihan surkeilta tähän verrattuna. Pysyivät naamassa aamuun asti; testattu laivareissulla kun ei enää aamuyöstä jaksanut pestä meikkejä pois ;).


Tangle teezer matkaversio on superkätevä ja supersöpö. Kannen ansiosta harjakset eivät mene ruttuun ja tämä harja pelastaa pahemmatkin takkupäivät.
Batisten kuivashampoot ovat kuivashampoiden kunkkuja! Tämän tropicalin hajusta en hirveästi pidä, haisee hieman vessanraikastimelta. Lempparini on sellaisessa hopean liilassa pullossa oleva big&bouncy hair kuivashampoo. Selkeää, eikö?

XZ suklaa&vanilja hoitosuihke on myöskin ollut luottotuotteeni jo monta vuotta. Poistaa sähköisyyttä sekä tekee hiuksista sileät ja kiiltävät. En selviä talvesta ilman tätä, koska supersähköiset hiukseni tekevät minut hulluksi! Muutama suihkaus aamulla riittää kestämään koko päiväksi.
Escada cherry in the air hajuvesi; niiiin ihanaa! Tämä on loppumaisillaan ja tahtoisin kovasti uuden. Tuoksuu ihanan kesäiseltä, muttei liian äklömakealta omaan makuuni.

Dove summer glow vartalovoide pitää minutkin päivettyneenä keskellä talvea. Kosteuttaa ihoa juuri sopivasti jättäen samalla kivan päivettyneen värin. Ei missään nimessä rusketa, auttaa vain näyttämään hieman vähemmän kuolleelta! Käytän erityisesti kasvoille ja käsiin näin talvella. Kesällä korostaa vähäistä omaa rusketusta kivasti.
Herbina energy boost micellar-puhdistusvesi on uusi suosikkini. Tuntuu kuin hieroisi vitamiinitabletteja naamaan! Rakastan puhdistaa kasvot tällä aamuisin; jättää ihanan raikkaan ja virkeän olon. Pitää ostaa isompi purkki seuraavalla kerralla :).


En ole mikään asiantuntija, mitä tulee kosmetiikkaan yms. Nämä ovat omia mielipiteitäni ja minulle sopivia tuotteita. En ole hyvä kuvailemaan tällaisia tuotteita ja tuntui, että jokaiseen kirjoitin "juuri sopiva", muttakun sitä nämä ovat! :D Toivottavasti tästä oli jollekkin jotain hyötyä.
Löytyykö sinulta samoja suosikkeja ja vakiotuotteita?

6 kommenttia:

  1. Noi Maybellinen ripsivärit on tosi hyviä! Käytän itte noita samoja. :) Ja toi Escada cherry in the air -hajuvesi kuulostaa hyvältä, täytyy varmaan ittekin testata! Mistä oot ostanut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erityisesti tuo rocket ripsari on super! Unohdin kirjottaa ite postaukseen, mutta sen pysyvys on tullut testattua; ratsastin ulkona ja yhtäkkiä alkoi sataa aika reippaalla kädellä. Ripsari tosin pysyi naamassa vaikka kaikki muu valui vettä :D

      Ja tuon hajuveden oon saanut lahjana, mutta ainakin Sokoksella kävin haistelemassa tota sillon kuin tuli kauppoihin :) Toivottavasti on vieläkin koska tarvitsen uuden! :D

      Poista
  2. Paljon samoja suosikkeja itellä kans! :-)

    VastaaPoista
  3. Olen meikkien suuri fani, mutta ei ne siveltimet (yms. ihanuudet) ole omaan käteen oikeen eksyneet, koska epävarmuus, mutta tulikin siitä mieleen, ett oisko sulta mahdollista saada joskus jonkun maan tutoriaalia (videona/kuvina) esim. yksinkertaisesta kilpailumeikistä (vaikka esteille ja kouluun omat?) Olis hyvin mielenkiintoista nähdä sellai! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rohkeasti siveltimet vaan käteen! :) Tekemällä oppii. Ja joo toi on hyvä idea! Varsinkin kun kisakausi on aluillaan niin olisi myös ajankohtainen :) Voisin koittaa väsätä jotain parhaani mukaan kun on aikaa. Kiitos ideasta!

      Poista

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)