maanantai 11. huhtikuuta 2016

Normimaanantai

Aurinkoista viikonalkua kaikille! Mulla on tänään ollut niin perinteinen maanantai että oksat pois. Tukka muistuttaa räjähtänytta puudelia, aamukahvit löytyivät pöydältä (ja ruisleipäni päältä..) ja kulmakarvatkin sattuu olemaan eriparia. Työpäiväkään ei tunnu käynnistyvän millään! Liekö viikonlopun pippaloinnilla olevan osuutta asiaan..?

Perjantaina suunnattiin suoraan töistä parin kaverin kanssa Poriin. Meillä oli liput Kasmirin keikalle Bar Kinoon. Kokonaisuudessaan meitä oli 8 naisen lauma, joten menoa ja meteliä ei ainakaan puuttunut. Kasmir oli huippuhyvä, jälleen kerran. Kyllä sitä täytyy mennä uudestaan 22.päivä kun herra saapuu Saloon Rikalaan keikkailemaan.

Ihana partajumala Kasmir / Workselfie / Naislauma! <3

Lepoa ei kylläkään ole luvassa muutamaan viikonloppuun. Ensi perjantaina, aikaisin aamulla, suuntaan äitini, mummin ja tätieni kanssa ilmeisesti lentäen kohti Kajaania. Luvassa on minulle järjestetty ylläripylläri 20-v juhlaviikonloppu! En malta odottaa, vaikka viikonlopun sisältöä ei ole minulle vielä paljastettu. Vaikka virallinen synttäripäivä on vasta 2.5, on kiva ottaa pieni varaslähtö. Eipä tässä ole enää kuin kolme viikkoa teinivuosia jäljellä, hui!

Sitten onkin Kasmiria, vappua ja kaikennäköistä mökkipippaloa luvassa, juhlimisesta ei ainakaan ole pulaa! Kuukauden päästä pääsykoe materiaalitkin tulevat julki ja siitä vajaa kuukausi niin on itse pääsykokeen vuoro. Tuntuu, että tekemistä on vähän liikaakin tässä seuraavaksi pariksi kuukaudeksi. Ehkä tästä selvitään ja nukutaan silloin kuin kerkeää! Nyt poistuin takaisin töiden pariin, tsemppiä kaikille maanantaihin! :)


3 kommenttia:

  1. Tuntuu, että nyt kun kesä lähenee, niin hommat ja menot vaan lisääntyy. :D Jospa kesällä ehtii sitten ottaa vähän rennommin? ;) Tosi kaunis oot tossa workselfiessä! Pääsispä ittekin vähän juhlimaan. Nyt kun paras kaveri ollut kipeenä, ei oo juuri juhlafiilistä ollut..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta että kevät on aina hirveän kiireistä aikaa :D Ja toivon mukaan kesällä sitten ehtii ottaa vähän hölliä. Kiitos hirmuisesti kehuista ja toivottavasti pääsette pian kaverisi kanssa juhlimaan ;)

      Poista

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)