torstai 14. huhtikuuta 2016

Saikkuu?

Tämä ei nyt enää ole todellista eikä yhtään kivaa. Edellispäivänä äiti soitti tallilta, että Wagner ontuu ravissa ja ihan selkeästi. Eikun varaamaan aikaa klinikalle ja tarkistuttamaan ettei ole mitään vakavaa rikki.. Samaa vasenta etusta könkkää, niinkuin aina ennenkin. 

Harmittaa ihan hirveästi, koska taitaa kevään kisasuunnitelmat jäädä sinne suunnittelutasolle. Ja ahdistaa, että löytyy jotain isompaa vikaa. Ei se kuitenkaan tyhjästä onnu. Nyt vaan ahkeraa kävelytystä ja kylmäilyä siihen asti, että päästään klinikalle näyttäytymään. Ei Wagner vaikuta ollenkaan kipeältä, ihan oma itsenäsä on. Vähän jännittää löytyykö jalasta sama kalkkeuma luun pinnasta, mikä viimeksi hävisi tuurilla ihan itsestään. Noh, turha murehtia ennen kuin lääkäri antaa tuomionsa. 

Pölökollaasi eilisiltä kävelytyksiltä.

Tässä kuitenkin vähän piristystä näin lyhyen ja synkän postauksen perään! Käykää osallistumassa Tiian blogissa arvontaan, itse kävin jo, ja mahdollisimman monella arvalla tietenkin ;). Itsekin olisi siistiä pistää joskus joku arvonta pystyyn. Jospa vaikka saavuttaisi edes sen 30 lukijaa niin voisin harkita!


6 kommenttia:

  1. Toivottavasti Wagner paranee ja ettei jalasta löytyisi mitään turhia yllätyksiä..! :-/ Ihanan söpö Wagner noissa kuvissa! :')

    - Janina / http://janina-alexandra.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan parasta! Hän on kyllä itse suloisuus:3

      Poista
  2. Voi eeei!! :( me no like. Toivottavasti paranee pian :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan parasta, klinikka aika varattu torstaille. Saa nähdä mitä lääkäri sanoo :d

      Poista
    2. Laita mulle snapchatissa tietoo sitte? Huolettaa ihan sun puolestakin :(

      Poista
    3. Laitan! Täytyy toivoa vielä että pääsen klinikalle mukaan töitten puolesta.

      Poista

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)