torstai 3. joulukuuta 2015

Pelkkää Wagneria!

Lukijan toiveesta päätin toteuttaa tämän hauskan idean; postaus pelkästä Wagnerista. Kokoan tähän hauskoja sekä ihania kuvia Waakkulaisesta ja listaan herran hölmöjä tapoja. Toivottavasti tykkäätte! Tätä oli ainakin mukava tehdä.


Wagner kuikuilee namien toivossa. Ja näyttää erittäin hölmöltä näin tehdessään <3


Yllä Wagner laiduntaa.. Hyvät venytykset! Ja tätä tapahtuu kesällä tosi usein.

Alla: sopivan etäisyyden pitäminen kameraan on todella vaikeaa. Näitä kuvia löytyy minulta todella monta, aina se tulee liian lähelle! Ja näyttää jälleen todella viisaalta.


Yllä: monien selätettyjen vaivojen takia on klinikalla tullut vierailtua useasti. Hauskinta tässä on se, että kun Wagnerin taluttaa klinikan ovesta sisään, se luulee olevansa jo rauhoitettu. Eli alkaa nuokkua ja käyttäytyä kuin "känniläinen" ennen kuin eläinlääkäri ehtii rauhoituksen tuikata heppaan! :D

Alla: juoksuttaminen ei ole ihan helppoa Waakun kanssa. Usein aina se vetää oman parin kierroksen rodeo shown ennen kuin malttaa asettua kulkemaan nätisti. Pari kertaa olen juoksuttanut itse, mutta yleensä äiti (osaavampana) saa hoitaa ne hommat.


Molemmat kuvat: Wagner on vähän laiska. Jos tullaan tallille niin, että se on makoilemassa, heppa ei heti nouse ylös. Katselee vaan unisena karsinan pohjalta ja kerjää nameja. Aamiainen sänkyyn?


Yllä: Wagner ei tule kauhean hyvin toimeen muiden hevosten kanssa. Tai sanotaanko, että se on hyvin valikoiva ystävien suhteen :D.  Ei se potki muita tms, mutta se luimii ja jurottaa omassa nurkassaan. Joskus kuitenkin se tykästyy kovin heppakavereihinsa ja antaa niiden olla lähellä sanomatta mitään.

Alla: Suitsia laittaessa Wagnerilla on tapana haukotella. Se haukottelee piiiiitkään ja hartaasti isoja, virtahepomaisia haukotuksia. Ja sen jälkeen se oikoo päätään ja laittaa "posken poskea vasten", kuten kuvassa. Wagner rakastaa myös pusutella ja rapsutella ihmistään. Eniten se pitää sään kohdalta rapsuttelusta ja silloin se usein tuhnuttaa rapsuttajansa poskea/hiuksia ylähuulellaan <3Yllä: Wagner ei myöskään ole kauhean taitava riehuja. Se yrittää kovasti, mutta pukitukset sun muut jäävät usein aika säälittäviksi yrityksiksi.

Alla: Piehtarointi osaa myös olla hankalaa. Välillä meinaa mennä ihan ylitse ja välillä se jää karsinassakin "jumiin" kun piehtaroi liian lähellä seinää. Kuvasarja näyttää myös siltä, että Wagner tekisi vatsalihaksia :)


Bonuksena vielä 2010 alkuvuodelta video tästä hölmöstä rakkauspakkauksesta! Oltiin vielä vanhalla tallilla ja tultu ratsastamasta. Olisi kiva tietää, mitä herran päässä joskus liikkuu. Vai liikkuuko siellä mitään :D. Jos video ei toimi, tässä linkki youtubeen https://www.youtube.com/watch?v=PwXb7GaLTzU


4 kommenttia:

 1. Hauska postaus ja ihanat kuvat! Elämä olisi varmasti todella tylsää ilman tällaisia hölmöjä otuksia kuin Wagner ;) Meilläkin ongelmana etenkin Eetun kanssa tuo etäisyys kameraan, koska aina kun otan kameran esille tai vain olen, erkkipoika kävelee ihan viereen, ja tollaisia turpakuvia on paljon... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ilman hölmöjä heppoja maailma olisi paljon ankeampi paikka! :)

   Poista
 2. Jeeee kiitos kun toteutit toiveen :) Tää oli kiva ja kuvat oli tosi hauskoja! :D Tiedetään taas Wagneristakin vähän enemmän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tätä oli kiva tehdä :) Hyvät ideat on aina tervetulleita!

   Poista

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)