torstai 21. tammikuuta 2016

Perustylsää

En suinkaan ole hävinnyt blogimaailmasta, vaikka vähän 2x viikossa kirjoitustahti rikkoutui. Elämä on vain hirvittävän tylsää parhaillaan ja ei ole inspistä mistä kirjoittaa. Tänne kuuluu kuitenkin ihan hyvää. Vähän olen flunssaillut, mutta ei kummempaa. Porissa ollessa kävin ammattikoulun kampaamossa, vähän pituutta pois ja vaaleampaa väriä päähän. Ihan tyytyväinen olen lopputulokseen, ei kovinkaan radikaali muutos. Nyt on kuitenkin elävämmän näköinen tukka.

Wagnerille kuuluu oikein hyvää. Satula meillä tosin menee vaihtoon, nykyinen on liian leveä ja painaa vähän Wagneria ristiselkään. Uuden satulan etsiminen on aina yhtä helvettiä, mutta ehkäpä se parempi yksilö tulee joskus vastaan. Nyt ollaankin joko menty ilman satulaa tai karvasatulalla. Muutamia uusiakin penkkejä on koitettu, mutta toistaiseksi juuri sitä oikeaa ei ole löydetty. Toivottavasti pian kuitenkin!
 photo 20160111_145321_zpsvsqecfcy.jpg
Vanha tukka...
 photo IMG-20160113-WA0006_zpsmlrrvgso.jpeg
ja uusi :)
 photo IMG_20160119_170339_zpswf34ercx.jpg
Onnellinen heppa :3
 photo 20160120_115345_zpsgvncwrc8.jpg
Alkuviikon sairastelufiilikset, teetä&netflixiä

Nyt aloitan aivoriihen kuinka saan blogini taas henkiin kivoilla, pirteillä ja hyödyllisillä aiheilla! Tammikuun vinkkiä on pian luvassa ja toivottavasti jotain muuta mukavaa. En kuitenkaan väkisin halua kirjoitella, siitä kun ei tule mitään. Vaikkakin pakko myöntää, että tämäkin kirjoitus on vähän tyhjästä nyhjäisty. Ideoita saa toki kommentoida  niin paljon kuin haluaa! :) Mukavaa loppuviikkoa kaikille <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)