tiistai 5. tammikuuta 2016

Fiiliksiä

Eilen melkein julkaisin todella negatiivisen kirjoituksen omista fiiliksistä. Voisi vaikka sanoa, että eilinen oli odotettua rankempi päivä. Poikaystävä lähti armeijaan ja enkä ollenkaan odottanut sen tuntuvan noin ikävältä. Ja todellisuus omasta työttömyydestä iski vasten kasvoja. Nyt kuitenkin yhden yön yli nukkuneena ja asioita eteenpäin pohdittuna alkaa maailma näyttämään paljon mukavemmalta paikalta!

Synkän mielialani keskeltä kaivoin ja järjestin itselleni väkisin positiivisa asioita. Se todellakin auttoi! Tässä ne kaivatut piristäjät ihan oikeana listana. Tähän palaan sitten, kun elämä alkaa tuntua taas liian pimeältä:

Uusivuosi kului railakkaasti ihanien ihmisten kanssa. Paras tapa aloittaa uusi vuosi! Talvi on vihdoin saapunut Etelä-Suomeenkin! Olen 100% talvifani, joten tämä kelpaa paremmin kuin hyvin.


Ilmoittauduin avoimen AMK:n Ravitsemusta käsittelevälle kurssille. Tästä toivon mukaan tulee olemaan hyötyä tulevissa opinnoissani. 

Uusi ihana blogilates treenihuppari saapui postissa. Ihanat treenivaatteet auttavat ainakin minua jatkamaan täysillä eteenpäin.Ehdin keskittyä täysillä ratsastamiseen, koska poikaystävä ei ole kaupungissa ja päivisin ei ole mitään muutakaan tekemistä. 

Poikaystävä pääsee armeijasta lomille ja nykyään on Whatsapp. Ei tarvitse kirjoitella postikortteja tai soitella puhelinkopista, kun tulee ikävä.


Vihdoinkin on aikaa lukea kaikki ihanat Stephen Kingin kirjat, joita on kertynyt hyllyyn! 


Nyt on myös aikaa siivota kunnolla kaikki turha roina pois. Niin tallilta kuin omasta huoneestakin. 

Mulla on aivan älyttömän upea uusi banneri! Kiitos tästä kuuluu Anna siipien kuljettaa-blogin Tialle <3. Ajattelin myös uudistaa koko ulkoasua hieman kunhan ehdin ja keksin mitä haluan.


Vähän "päiväkirja" tyylisempää tekstiä tänään, mutta koin tarvetta purkaa fiiliksiä tänne. Huomenna taas ratsastustunnille ja siitä voisin kirjoitella vähän tarkempaa selostusta loppu viikosta! Täällä on ainakin hirveästi pakkasta, älkää palelluttako itseänne tai poneja! Superhyvää vuoden alkua kaikille :)

9 kommenttia:

 1. Wau, tuo banneri on aivan ihana! ♥ Kiva postaus & kuvat! :')

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun tuli lunta, mut mun puolesta sit vois olla vaan sellanen muutaman asteen pakkanen, eikä 20.... :D Mutta kiva postaus, ja hyvä että banneri on mieleinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojuu pikkusen paleli kyllä tallilla! Toppahousut kahisten sai painella menemään, en tiedä miten tarkenen huomisen ratsastustunnin.. :D Ja kiitos vielä ihan tuhannesti tuosta bannerista!

   Poista
 3. Voi ei, tsemppiä sulle sinne! Kyllä niitä positiivisia asioita löytyy yleesä aina, kun vaan muistaa iloita pienistäkin asioista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ei tosiaan saa unohtaa niitä pieniäkään ilon hetkiä :)

   Poista
 4. Annoin sinun blogillesi Liebster award haasteen ja palkinnon blogissani:)
  Haasteen voit käydä kurkkaamassa minun blogistani(http://lillijahevoset.blogspot.com)

  VastaaPoista
 5. Ihana blogi sulla Essi, ihana nähdä miten tärkee harrastus ja elämäntyyli hevoset on sulle :3 sun blogista ei saa kopioitua kuvia, joten kysynkin että haluisitko lähettää mulle 4 sellaista kuvaa, jotka voin laittaa sun blogin esittelyyn kun sen postauksen teen ? Jos laitat kuvat mulle sähköpostiin; emilia.avalaokiah@gmail.com :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon:) Ja juu, laitan heti huomenna!

   Poista

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)