torstai 31. joulukuuta 2015

Kolme asiaa, joissa olen kehittynyt tänä vuonna

Vuosi 2015 hujahti aivan hirveää vauhtia. En oikeastaan ymmärrä mihin kaikki päivät ovat menneet, ihan hullua. Paljon on kyllä ehtinyt tapahtua ja varmasti jonkin sortin kehitystä olen saanut aikaseksi!

Ensimmäisenä tulee mieleen itseni ylittäminen. Olen mennyt kahdesti oman mukavuusalueeni ulkopuolelle ja molemmilla kerroilla siitä on seurannut vain hyvää. Tulevaisuudessa se on varmasti helpompaa eli kehitystä havaittavissa! Nämä kaksi asiaa ovat siis ensimmäiset koulukisat Wagnerin kanssa ja ylioppilaaksi kirjoittaminen. Nämä eivät välttämättä ole kaikille suuria asioita, mutta itse en uskonut pystyväni ikinä kumpaankaan. Mutta niin vain menin ja pystyin! Täydellisestihän en suoriutunut kummastakaan, mutta se ei ollutkaan tavoite :D. Tässä kohtaa saa jo olla itsestaan ylpeä.


 photo 77c1789f-8b06-4738-a54c-0cf812171e35_zpsz2fhwfgp.jpg

Ratsastuksessa ollaan Wagnerin kanssa yhdessä kehitytty hirveästi. Viime vuonna Waakku kiikutti minua ympäri maneesia aina silloin tällöin. Nyt osaan kanavoida apinaenergian työntekoon ja pärjätään muutenkin paremmin kaksistaan. Vielä on paljon edessä ja varmasti otetaan isoja askelia eteenpäin taas ensi vuonna! 
Eilen jopa osallistuttiin puomitunnille ja ai että oli kivaa! Wagner oli ihan tosissaan kun tehtiin "rataa" maapuomeilla. Luuli varmasti olevansa oikea esteratsu ;). Teki hyvää molempien mielelle ja ruumiille.

 photo d9121251-8c24-4fa0-8d48-87d6411e42f1_zpspegielb2.jpg
 photo 20151223_115118_zpspe7azfwc.jpg

Kolmas asia on macaronsien leipominen. Niitä on tullut väsättyä tänä vuonna muutama erä, ihan muuten vaan ja sitten yo-juhliin. Nyt en ole kertaakaan epäonnistunut pistaasi macaronsien teossa ja muut maut onnistuvat keskinkertaisesti. Tästäkin olen ylpeä, sillä ne eivät kuulu helpoimpiin ja nopeimpiin leivonnaisiin! :D Maku ja ulkonäkö ovat molemmat hyviä.


Nyt toivotan teille kaikille ihanaa uutta vuotta 2016!



4 kommenttia:

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)