maanantai 7. joulukuuta 2015

Epäonnistuneiden kuvien haaste

Sain tämän mahtavan haasteen Siiriltä, joten täytyihän se toteuttaa! Vaikka vahingossa ennakoinkin tätä kuvahaastetta pari postausta takaperin, löytyy näitä epäonnistuneita otoksia vielä paljon lisää. Ratsastus ei saisi koskaan olla liian vakava laji. Epäonnistumisista oppii ja seuraavalla kerralla sujuu jo paljon paremmin!
Kuvien seasta löytyy niin epäonnistuneita kuvia kuin hetkiäkin. Surullista kyllä olen poistanut suuren osan epäonnistuneita kuvia ajatellen häpeissäni etten tarvitse näitä ikinä. Mutta pidemmittä puheitta, tässä nämä 10 tavalla tai toisella epäonnistunutta kuvaa!


Yllä: rippikuvat otettiin tietenkin Wagnerin kanssa. Se oli lievästi epäonnistunut ja hankala reissu, Wagner kiskoi minua joka puskaan, yritti syödä kukan ja käyttäytyi muutenkin huonosti. Kaiken lisäksi olin vähän ennen kuvien ottoa kaatunut skootterilla ja oikeassa polvessa ja kyynärpääsä oli aikamoiset ruhjeet (kuvassakin näkyy polvessa musta kohta), hevosen kanssa ja kuvissa oleminen oli hankalaa :D Ja tuolla oli hirveästi ötököitä! Saatiin kuitenkin yksi siedettävä kuva aikaan äidin kanssa, onneksi!

Alla: Tämä ei varsinaisesti ole epäonnistunut kuva, mutta Wagner näyttää kamalan lihavalta. Kunnon lentävä lihapulla! Valitsin tämän, koska olin kuolla nauruun kun löysin kyseisen otoksen. Toivttavasti se saa teillekin hymyn huulille.



Yllä: noh.. Heppa on lievästi etupainoinen ja kuolaimen alla :D. Eikä näytä liikkuvankaan paljon mihinkään, ei todellakaan mikään tähtihetki.

Alla: true kouluratsastaja hitaalla, kädelle roikkuvalla hevosella ja suorilla käsillä. Ei se aina ikinä ole niin helppoa.



Yllä: taaskaan ei liikuta mihinkään ja molempien ilmeet kertovat, ettei yhteisymmärrys ollut parhaimmillaan tuolloin :D.

Alla: no ei ole etupainoinen hevonen, mutta ei kyllä ole selkäkään käytössä. Eikä kuskilla ohjat kädessä!


Yllä ja alla: true kouluratsastaja istuu harjoitusravissa! Ei juma, on tästä vähän kehitytty, kumpikin! Kuvista myös huomaa, että kädet taitaa olla suurin istunnallinen ongelmani :D



Yllä: Suurin osa "poseeraus" kuvista on näitä. En osaa olla normaalisti ja Wagner näyttää todella innokkaalta. Siksi niitä kuvia otetaankin 200 ja toivotaan, että löytyy edes muutama hyvä ;)

Alla: koitin etsiä kuvia muistakin ratsuista kuin Wagnerista. Tämä oli ainoa epäonnistunut minkä löysin, Lempäälän ratsastuskoulun leiriltä vuodelta 2009. Kyseessä estetunti ja noh.. Ratsastaja eli minä ei ole ihan perillä hommasta, heppa näyttää kompastuvan etujalkoihinsa ja kaiken kukkuraksi kuva on tarkentunut kahvimukiin! Aikamoinen mestariotos.



Bonus: meidän ensimmäinen ja viimeinen estetunti. Tipuin kaksi kertaa ja viimeinen tallentui videolle! Epäonnistunut estesarja päättyi kentän hiekalle ja lievään aivotärähdykseen. Anteeksi huonolaatuinen video, se on kuvattu vuonna nakki kännykkäkameralla :D Ja tässä taas linkki jos haluaa mennä youtubeen asti katsomaan; https://www.youtube.com/watch?v=s8SUb4JQu2s


Tämä postaus tosiaan on ajastettu, itse olen parhaillaan Porissa. Nyt on ollut/tulee olemaan monta ei reaaliaikaista postausta putkeen, mutta pian taas päivityn ajantasalle ja saatte niitä nykyhetkenkin kuulumisia ja kuvia :).  Mikä kuvista on lempparisi?

6 kommenttia:

  1. Minun suosikkini oli juuri tuo postauksen toinen" lentävä lihapulla" kuva!
    mutta kaikki kuvat ovat kyllä kivoja:)
    - http://lillijahevoset.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Hauskoja kuvia! Ehdoton lempparini on tuo ensimmäinen :D Pitäisi itsekin toteuttaa tämä Siirin haaste.. Pitäisi vain etsiä niitä kuvia koneen ja muistitikkujen syövereistä :'D

    VastaaPoista
  3. Voi Wagner, ihana tuo laukkakuva! :) Toinen on ihan solakka, älä ny! :D kesällä saa olla vähä pyöree! Onhan sentään laidunkausi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä hevosessa saa vähän massaa ollakkin! :D

      Poista

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)