sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Vihdoinkin ylioppilas!

Nyt on lukio suoritettu ja lakki päässä! Vihdoinkin, monen mutkan jälkeen. Päivä kului melkein liiankin nopeasti, hieman haikea olo jäi.

Aamulla aikaisin herättiin laittamaan kotia juhlavalmiuteen ja kampaajalle suuntasin 10 aikaan. Sieltä kotiin laittautumaan loppuun ja vaatteiden vaihto.
Koululla juhlallisuudet alkoivat vasta yhdeltä, mutta silti ehti tulla kiire. En ole mikään ajan käytön mestari.. :D. Koululla minut ja 15 muuta lakitettiin ja sieltä lähdettiin perheen ja muutaman sukulaisen kanssa ravintolaan syömään. Vieraat oltiin kutsutte meille vasta viiden maissa, joten aikaa oli mukavasti, ei tarvinnut hotkia!

Loppu ilta vierähtikin kotona kahvitellen ja vieraita jututellen. Noin 30 henkeä meillä kävi, ei tosin kaikki samaan aikaan. Mukavaa, kun porukkaa tuli pitkin iltaa niin ehti nähdäkin ihmisiä. Kokonaisuudessaan päivä oli ihana ja onnistunut, järkyttävästä säästä huolimatta! Kiitos kaikille ihanille vieraille ja erityisesti äidille sekä mummille kun järjestivät minulle näin ihanat juhlat <3!

Nyt kuvat saavat puhua puolestani. Niitä kertyi ihan kiitettävä määrä, tässä vain pieni kooste kaikesta.

muoks2
pariskunta
Pariskunta<3
luonnollisesti
Ystävätkin ehtivät pyörähtää illalla käymässä <3
PC041354
PC041353
Äiti väsäsi olohuoneen tyhälle seinälle ihanan viritelmän! Jouluvaloista sydän ja sen sisällä kuvia
minun heppahistoriasta <3
pusu
Maailman ihanin<3 Ehdottomasti lempparikuva koko päivältä!
ylioppilas
kasvi

Melkein kaikki tarjottava oli minun itse tekemiä. Ainoastaan pullakranssi ja herrasväen pikkuleivät tilattiin paikallisesta leipomosta. Erityisen ylpeä olen noista macaronseista! Ne olivat niiin hyviä ja saivatkin paljon kehuja. Tulihan niiden eteen nähtyä paljon vaivaakin, mutta tykkään leipomisesta joten kaiken tämän vääntäminen oli vain mukavaa!  Tarjolla oli siis porkkanakakku, sitruuna-lime juustokakku, kolmen suklaan juustokakku, kahdenlaisia macaronseja, kahdenlaisia joulupipareita sekä suolaisena saaristolais-savulohi palat. Kyllä kelpasi! 

tarjotinmacarons2pöytä

Nyt on hyvä lähteä kohti uusia tuulia, mitä se ikinä tarkoittaakaan. Toivottavasti jostain saisin töitä ja elämän kuviot selkeytyisivät. Blogissa on luvassa ihania yo-kuvia, Porin reissusta tarinointia, joulukuun vinkkiä ja jotain heppajuttuja. Ulkoasuakin olisi kiva päivittää, olen vaan tajuttoman huono siinä! Osaisiko joku auttaa tai tiedättekö jonkun joka väsäisi ulkoasuja/bannereita ilmaiseksi? 

Kokeilin tähän postaukseen ensimmäistä kertaa Flickrin käyttöä kuvien jakamisessa blogiin. Saa nähdä miten kävi, onko tässä mitään eroa vanhaan vai ei? Kuvien pyörittely tässä bloggerissa oli ainakin hankalaa, mutta niin se on kyllä aina bloggerin kanssa.. Aargh. Pahoittelen, jos kuvat eivät ole linjassa ja tekstien asettelu muuttuu.. Ne eivät suostu menemään oikelle paikoilleen! 

Näihin kuviin ja tunnelmiin, palaillaan pian! 

6 kommenttia:

  1. Näyttääpä hyvältä nuo tarjoilut :D Mutta paljon onnea ja tsemppiä tulevaisuuteen! :)
    Ja minä joskus väsäilen ulkoasuja/bannereita, mutta en mikään pro kyllä ole, ja siis ihan ilmaiseksi! :D

    - Tia
    http://annasiipienkuljettaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Mä en osaa yhtään ja sun blogi näyttää kyllä hyvältä! Ite kaipaan jotain erilaista kuin tämä mutta yksinkertaista. Ehkäpä otan yhteyttä tässä joku päivä jos viitsisit mua autella?:)

      Poista
    2. Okei kiva kuulla :D Juu laittele kommenttia taikka spostia tiamikaela(a)outlook.com niin voidaan kattoo millasen haluisit. Saanpahan tekemistä. :D

      Poista
    3. Jeee, pistän varmasti viestiä :)

      Poista
  2. Siulla on tosi kiva blogi! Kiva postaus! lahtolaskennastamaaliin.blogspot.com

    VastaaPoista

♥ Kommentti kommentista & lukija lukijasta!
♥ Palaute on tervetullutta, muistathan kuitenkin hyvän käytöksen :)